Meniu

Academie

Bonusul AKO

Bonusul AKO este un bonus ce se regăsește în oferta Expert Fotbal de la Fortuna. Acesta are trei niveluri:

  • AKO 5 - oferă un bonus de 11% în momentul în care adaugi 5 selecții din oferta selectată de Fortuna pentru acest bonus;
  • AKO 7 - oferă un bonus de 22% în momentul în care adaugi 7 selecții din oferta Expert Fotbal;
  • AKO 10 - oferă un bonus de 33% în momentul în care adaugi minim 10 selecții;
  • Pe toate meciurile se poate paria doar 1, X, 2 iar bonusul nu se poate combina cu alte promoții.
  • Dintre cele trei niveluri, cel mai atractiv este AKO 5 deoarece bonusul este mai mare decât la majoritatea concurenților și este mai simplu să alegem 5 meciuri din oferta EXPERT.

Cum funcționează?

Selectăm: Farul să câștige la Pandurii (1.3), Viitorul Tg-Jiu să învingă la Aerostar Bacău (2.35), Muntenegru să treacă de Azerbaijan (1.43), Germania să câștige în Ucraina (1.4), Metaloglobus să câștige acasă (1.7). Cota normală a acestui bilet ar fi de 10.4. Pentru că avem deja 5 selecții, adăugăm pe bilet bonusul AKO 5 (spre deosebire de alte bonusuri, acesta nu se adaugă automat) și vom obține o cotă finală de 11.54.

Dacă am repeta aceeași selecție spre exemplu la Betano am avea o cotă de 11.08. Pentru că avem meciuri din Liga a 2-a, nu am fi eligibili pentru bonusul de selecție multiplă. Așadar, cea mai bună cotă va fi la Fortuna.

Desigur că nu este productiv ca de fiecare dată să verificăm toate bonusurile, pentru toate acumulatoarele la fiecare casă de pariuri, dar putem face asta de câteva ori pentru a ne da seama care este casa care se potrivește cel mai bine cu stilul nostru de joc (în funcție de numărul de selecții pe care îl preferăm, dar și ligile și piețele eligibile pentru fiecare bonus în parte).

Pentru a paria mai informat, citește Dicționarul pariorului începător