Meniu

Academie

Cota Extra

În special casele de pariuri cu prezență în retail oferă o cotă mărită pe un anumit meci dacă acesta este jucat împreună cu minim 5 sau 6 alte selecții. Cota extra este disponibilă pentru oricare dintre selecțiile 1 , X sau 2 și chiar și pentru Șansa Dublă. Față de cota standard, creșterea este de aproximativ 7%, ceea ce, pentru cei care preferă acumulatoarele nu foarte lungi, o face o ofertă interesantă (pe biletele de 5 sau 6 selecții putem obține cote mai bune decât cu bonusurile altor case).

Exemple:

La Superbet, cota Extra poate fi combinată și cu Super Cota (biletele cu marjă 0%), astfel că putem avea pe bilet 3 evenimente cu marjă 0 fiecare. Alegem din oferta SuperCota: Thiem să câștige (1.5), Mioveni să nu piardă cu Turris (1.6), Sunderland să câștige (din oferta Super Extra, la cotă 1.65) iar apoi, fără a mai avea vreo ofertă mizăm, pe Fleetwood (1.52), Wigan (1.9) și Bradfor (1.65). Cota finală este de 18.87.

Dacă repetăm aceeași selecție la Fortuna, vom găsi din nou oferta pe Thiem (1.5) în Oferta Zilei, dar pe Mioveni vom avea doar posibilitatea de a paria pe 1, X sau 2. Pariem 1X din oferta curentă (cotă 1.54). Pariem tot din oferta simplă pe Fleetwood (1.5), Bradfor (1.62), Wigan (1.85) și Sunderland (1.5). Cota finală este de 15.58. Mare parte din diferență provine din faptul că pe nici unul din meciurile pe care am dorit să pariem nu s-a regăsit în oferta Plus (echivalentul cotei Extra). Dacă însa una din selecții ar deveni eligibilă pentru Fortuna Plus, cota finală ar crește cu aproximativ 7%, deci ar deveni 16.54

Din nou, aceeași selecție la Betano, va avea o cotă de 16.28. Dacă activăm însă și bonusul multiplu (care nu s-ar încadra însă pentru aceste meciuri, deoarece nu sunt pe ligile eligibile) am obține o cotă finală de 19.53.

Aceeași selecție la Casa Pariurilor ne-ar aduce o cotă de 16,56, dar și un bonus de 5%, așadar o cotă finală de 17.4.

După cum se poate vedea și din aceste exemple, este imporant să vedem care sunt diferențele între bonusurile oferite (la unele selecții va fi de preferat să mergem cu bonusul Extra / Plus, în timp ce la altele am putea prefera bonusul pentru selecții multiple pe care casa îl oferă).

Pentru a paria mai informat, citește Dicționarul pariorului începător