Meniu

Academie

Live Stream

Atunci când vine vorba de pariurile live, opțiunea de live stream (transmisiune în direct) pe care toți mai mulți operatori o oferă gratuit este extrem de importantă.

Când decidem să plasăm pariuri live putem avea una din aceste două strategii:

1. În funcție de analiza pre-meci, dacă se întâmplă evenimentul x în meci, pariem că se întâmplă y (de exemplu, la un meci Bayern - Hertha am putea spune că nu vrem să pariem de la început pe victoria gazdelor, dar dacă scorul rămâne egal până în minutul 60, atunci pariem). În acest caz, live streamingul este mai puțin util, dar tot ar trebui să verificăm unele statistici (poate vreun jucător a luat cartonaș roșu, accidentări, statisticile de meci)

2. Pariem pur și simplu în live în funcție de cum vedem că se desfășoară meciul. Cea mai mare greșală aici este să pariem doar după statistica din meci, fără a vedea meciul. Există numeroase cazuri în care statistica este înșelătoare:

  • este posibil ca o echipă să aibă posesia dar adversarii să domine cu adevărat meciul (în înfrângerea lui Bayern 4-1 cu Hoffenheim, Bayern a avut o posesie de 62%, dar pe lângă golurile primite au pierdut clar și raportul șuturilor pe poartă, 3 - 8);
  • este posibil ca o echipă să tragă mult mai mult la poartă dar șuturile să nu fie periculoase (în înfrângerea 1-3 cu Lyon, Man. City a avut un total de 18 șuturi - din care 7 pe poartă, față de doar 7 ale adversarilor, care însă au cadrat 6 din ele și pe 3 le-au transformat în gol). La un astfel de meci, dacă ne-am baza pariul de genul: Cine câștigă restul meciului, Cine înscrie următorul gol, Total goluri Gazde, faptul că vedem un număr mare de șuturi la poartă ar putea să ne păcălească foarte ușor dacă nu vedem și pozițiile din care sunt expediate și cât de ușor formația pe care vrem să mizăm chiar ajunge în puncte cheie.

Nu toate ligile sunt oferite în funcția de live stream, dar o scurtă analiză a operatorilor îți va arăta cu siguranță care ar fi cei mai indicați pentru ligile pe care le urmărești (poate vrei să pariezi pe prima ligă turcă și constați că un singur operator oferă live stream). Dacă nu ai o ligă preferată, e de preferat să alegi un operator ce acoperă cât mai multe meciuri și care are o ofertă de pariuri live bogată.

Pentru mai multe cunoștinte citește Dicționarul pariorului începător