Meniu

Academie

Pariul "HA +1.5 / HA +2.5"

Pariul HA +1.5 înseamnă rezultatul meciului în momentul în care echipei pe care am pariat i se adaugă 1.5 goluri. Acest pariu este câștigător dacă echipa pe care am mizat pierde la cel mult 1 gol diferență. Similar, pariul HA +2.5 (și așa mai departe) înseamnă ca echipa pe care mizăm să nu piardă la mai mult de 2 goluri diferență.

Exemplul 1: În meciul Rio Ave - AC Milan mergem pe Rio Ave HA +1.5. Meciul se termină egal, 2-2, deci pariul este câștigător.

Exemplul 2: În meciul Bodo/Glimt - Sandefjord mizăm pe Sandefjord HA + 1.5. Meciul se termină cu victoria 2-1 a gazdelor. Cum echipa pe care am mizat a pierdut la cel mult un gol diferență, pariul este câștigător.

Exemplul 3: În meciul Liverpool - Arsenal mizăm pe Arsenal HA +1.5. Meciul se termină cu victoria 3-1 a lui Liverpool. Deoarece echipa pe care am mizat a pierdut la mai mult de un gol diferență, pariul este pierdut.

Exemplul 4: În meciul Liverpool - Arsenal, 3-1, mizăm pe Arsenal HA +2.5. Acum pariul este câștigător, deoarece Arsenal a pierdut la cel mult 2 goluri diferență.

Exemplul 5: În meciul Bayern M. - Schalke, 8 -0, dacă am fi mizat pe Schalke HA +2.5 pariul ar fi fost pierdut. Prima selecție pe câștigătoare pe Schalke ar fi fost HA +8.5

Pentru a paria mai informat, citește Dicționarul pariorului începător