Meniu

Cum te putem ajuta?

Cine este Punepariu.ro?


  • PROIECTAT SPECIAL DE PARIORI PENTRU PARIORI
  • 10 PONTURI ZILNICE PLUS ȘTIRI ȘI ANALIZE DE MECI RELEVANTE
  • CEL MAI RAPID SITE DE PONTURI DIN ROMÂNIA
  • CEA MAI SIMPLĂ SOLUȚIE DE CALCUL DE RISC DE PARIURI
  • SISTEM INOVATIV DE STATISTICĂ SPORTINSIGHT 1.0
  • GÂNDIT SĂ POATĂ PREMIA BILETELE CÂȘTIGĂTOARE “NEPLASATE”


CINE ESTE PUNEPARIU.RO?

Este încercarea noastră de a strânge în același loc toate informațiile și instrumentele de care un parior are nevoie pentru a lua o decizie de pariere și de a creea o comunitate în care să putem învăța unii de la alții, unde informația existentă să fie relevantă și îmbunătățită, plecând de la sugestiile și activitatea pariorilor adevărați și în care pariatul să devină cu adevărat distractiv.


CUM ESTE SĂ ÎNCEPI UN START-UP ÎN PLINĂ PANDEMIE?

Pandemia ne-a prins într-un moment bun, aș putea spune. Tocmai semnasem 90% din furnizorii cu care urma să plecăm la drum, așa că ne mai rămânea să începem efectiv dezvoltarea proiectului. Adaptarea la munca 100% online a fost o provocare, dar faptul că mare parte din dezvoltare o facem in-house și astfel lucrăm cu un număr limitat de parteneri externi a fost un avantaj mare pentru noi.


CE ADUCE ÎN PLUS, CUM INOVEAZĂ PUNEPARIU.RO?

Principalul lucru este că pune în centru datele, date statistice despre evoluția meciurilor, despre evoluția jucătorilor sau cotele pariurilor, date pe care se construiesc modele de date din care derivă informațiile relevante pentru decizia de pariere.
Este o platformă de informații completă pentru oricine vrea să analizeze date astfel încât să își confirme decizia de pariere precum și locul în care oricine își poate testa gratuit biletele de care este nesigur.
Totodată, centrarea produsului pe date îți oferă un grad ridicat de automatizare, ceea ce implică mai puține greșeli umane și mai multă analiză a rezultatelor și îmbunătățire a produsului.În plus, analiza datelor va permite atât îmbunătățirea modelului care genereaza Ponturile cât și a modulului de evaluare a riscului biletelor, ambele funcționalități traducându-se într-un câștig potențial mai mare pentru pariorul Punepariu.ro. Cele mai bune idei de pariuri vor fi confirmate și de numărul de urmăritori (followers) pe care cei mai iscusiți pariori îl vor dobândi intrând în Topul Pariorilor. Transparența ratei de câștig este mult mai importantă pentru noi decât cât de “cunoscută” este persoana care emite doar ponturi.

Pe Punepariu.ro te poți inspira din 3 surse principale:
1. Ponturile noastre, bazate pe statistica meciurilor.

2. O vedere tridimensională a Formei echipelor, bazată pe:

  • Forma rezultată din meciurile directe între echipe;
  • Forma generală pe ultimele 10 meciuri (reprezentată și grafic);
  • Forma individuală în funcție de tipul de pariu.

3. Topul pariorilor unde poți vedea Rata de Profit a celor mai buni pariori bazată exclusiv pe rezultatele pariurilor plasate pe Punepariu.ro.


CUM AFECTEAZĂ PANDEMIA DE COVID 19 AFACEREA VOASTRĂ ȘI CUM VĂ ADAPTAȚI LA NOUA REALITATE?

Cred că suntem foarte pregătiți pentru această trecere masivă în online. Aplicația noastră are la bază ultimele tehnologii existente și este special construită pentru utilizatorii de smartphone-uri astfel că și website-ul este optimizat pentru mobil iar aplicațiile de Android și Ios sunt native, ceea ce oferă o experiență unică și foarte unitară a produsului.
Odată cu închiderea sălilor de jocuri și pariuri s-a văzut o trecere masivă către online, iar noi, pe lângă tehnologia folosită, am structurat aplicația și informația regăsită pentru a servi atât pariorului experimentat cât și a celui la început de drum. Design-ul este curat și modern iar informația este ușor de găsit și mereu relevantă în funcție de tipul de pariu sau de evenimentele sportive pe care vrei să le urmărești.


O CONCLUZIE LA FINAL?

Pariatul poate deveni un sport costisitor, astfel încât, din nesiguranță, foarte multe idei bune de pariere se pot irosi.

Noi știm că sunt cel puțin 2 ipostaze foarte neplăcute în care un parior se poate găsi: unul este momentul când te scoate un meci, iar celălalt este biletul nepus care iese câștigător. Pentru prima ipostază, am conceput modulul prin care poți verifica care este riscul potențial al pariului tău, iar pentru a doua situație ne-am decis să premiem biletele câștigătoare pe care nu ai avut încredere sa le plasezi la operator.
Noi premiam practic biletele în care nu ai încredere. Te poți gândi la Punepariu.ro ca fiind locul unde poți avea dubii și totuși poți câștiga, locul în care ai o asigurare a biletelor nepuse.

Joaca de pe Punepariu.ro nu te costă nimic dacă nu vrei sa continui parierea până la operator. Din contră, pe lângă premiile puse la bătaie de către noi, jucându-te mai mult, vei identifica mai ușor tipurile de pariu la care ai rata de castig mai mare.


PARIAȚI CU CAP!

PARIAȚI PE PUNEPARIU.RO!