Meniu

Cum te putem ajuta?

De ce să îmi fac cont pe Punepariu.ro?

Creearea unui cont de utilizator pe Punepariu.ro vine cu o serie de beneficii.

Odata cu creearea contului va fi creata automat și secțiunea Contul Tău , unde vei regăsi istoricul pariurilor pe care le-ai pus folosind platforma noastră atunci când ești logat, atât în forma grafică cât și istorică. În felul asta vei putea sa iți testezi la noi toate ideile de pariuri și sa ai mereu o vedere de ansamblu asupra gandurilor si strategiilor tale, fiind astfel mult mai sigur atunci când vei plasa pariul pe bani reali la Operator. Indiferent ca apeși pe o cotă sau bilet, din Caruselul de Ponturi, din Biletul zilei sau din zona Pariurile de AZI, sistemul Sportinsight 1.0 va pune selecția automat pe Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală.

Daca vrei sa pui biletul la 888 sau Unibet, odata cu apăsarea butonului Pariază din Biletul virtual Punepariu.ro, sistemul Sportinsight 1.0 va transfera toată selecția ta din Biletul virtual Punepariu direct in Biletul online Unibet /888.

Transparența ratei de câștig este mult mai importantă pentru noi decât cât de “cunoscută” este persoana care emite ponturi fără să știi dacă le și pune efectiv. Pe Punepariu.ro te poți inspira din 3 surse principale:

1. Caruselul de ponturi - bazate pe sistemul Sportinsight 1.0

2. O vedere tridimensională a Formei echipelor, bazată pe:

Forma rezultată din meciurile directe între echipe;

Forma generală pe ultimele 10 meciuri (reprezentată și grafic);

Forma individuală în funcție de tipul de pariu.

3. Topul pariorilor unde poți vedea Rata de Profit a celor mai buni pariori bazată exclusiv pe rezultatele pariurilor plasate pe Punepariu.ro. Tot aici vei regăsi si statistica ponturilor emise de catre noi, urmarind utilizatorul punepariu


O alta funcționalitate care se va debloca odată cu deschiderea unui cont pe Punepariu.ro este rank-ul tău in Topul Pariorilor. Aici vei putea concura pentru pariorul lunii și vei putea să dai Follow (să Urmărești) pariorii cu cea mai ridicată Rată a Câștigului, fiind notificat de către sistemul Sportinsight 1.0 atunci când unul dintre pariorii tai preferați va pune un bilet.

Primele 1000 de conturi vor primi în avans și gratuit aplicația nativa Punepariu.ro, prima aplicație nativa din Romania dezvoltată de pariori pentru pariori și în care veți regăsi toate informațiile necesare pentru a paria cu cap.