Meniu

Jocuri

 • game-banner
  Guns N'Roses
  Muzică
  Grafică
  Gameplay
  Bonusuri
  Engagement
  • RTP 97-98%
  • Volatilitate Mică
  • Linii 20
  • Producător NetEnt
  • Câștig Maxim 1.250 x miza
  • Simbol Wild Da
  • Rotiri Gratuite Da
  • Jackpot Nu
  Joacă Demo

  Acest Joc prezinta atât un joc Bonus, cât și o funcționalitate de Rotiri Gratuite, pe lângă cele 3 funcționalitași diferite declanșate aleatoriu, inclusiv Wild-uri, Wild-uri Expandabile și Re-spins.

  Mai întâi vom descrie funcționalitațile care sunt declanșate aleatoriu în timp ce jucați jocul:

  Rotiri Legend

  Activată aleatoriu, această funcționalitate vă oferă 3 Re-spins cu unul sau două Wild-uri fixe pentru a porni. Diferite role vor fi fixate la fiecare rotație, iar la prima rotație doar cea de-a treia rola are un Wild fix, în timp ce la a doua și a treia rotație, există un Wild fix atât pe rola 1 cât și pe 5 și respectiv 2 și 4.

  Funcționalitatea Appetite for Destruction

  Acesta este, de asemenea, numele primului album Guns N ’Roses și vă oferă un Wild format ca o cruce care poate acoperi rola parțial sau complet, in 3 locuri diferite pe role. Nici o altă funcționalitate Bonus nu poate fi combinată cu aceasta, iar caștiguri mari sunt posibile dacă prindeți Wild-uri obișnuite combinate cu această funcționalitate.

  Multiplicatorul Solo

  Un multiplicator aleatoriu este acordat anumitor linii de plată la întâmplare, ceea ce vă pot crește câștigurile de 4 până la 10 ori.

  Functionalitati Declansate:

  Bonusul Crowd Pleaser

  Acest Bonus poate fi activat daca prinzi 3 simboluri bonus pe rolele 1, 3 și 5. Este un joc simplu de tip pick-and-click, cu 3 niveluri diferite. De fiecare dată când alegeți, puteți câștiga până la 600 de monede. Primești 3 alegeri la nivelul 1 și trebuie să selectezi dintre 8 simboluri. Dacă câștigi mai mult de 60 de monede, treci la nivelul 2. Mai primești 3 opțiuni la nivelul 3 și ai nevoie de un total de 300 de monede de la nivelul 1 și 2 pentru a trece la nivelul 3. Dacă poți obține un total de cel puțin 800 de monede, înseamnă că câștigurile tale vor fi dublate.

  Bonusul Coin Win

  Acesta este un alt Bonus care poate fi câștigat din roata bonus pe care o activezi când prinzi 3 simboluri bonus. Dacă primești acest simbol pe Roata Bonus înseamnă că câștigi între 200 și 600 de monede.

  Wild-uri

  Wild-urile sunt din abundență în acest joc și, pe lângă Wild-urile Suprapuse declanșate aleatoriu, aveți și Wild-uri Normale. Wild-urile pot înlocui simboluri pentru a vă maximiza câștigurile și, de asemenea, se pot transforma în Wild-uei Expandabile la întâmplare.

  Rotiri Gratuite Guns N’ Roses

  Encore Rotiri Gratuite este a treia funcționalitate Bonus pe care o poți declanșa atunci când prinzi 3 simboluri bonus în jocul principal. Daca Roata Bonus este declanșată, sunteți imediat recompensati cu 10 Rotiri Gratuite. Pentru fiecare Rotire Gratuită, un membru al trupei apare pe una dintre rolele din mijloc, sub forma unui Wild fix. Membrul trupei selectat funcționează, de asemenea, ca un Wild ori de câte ori simbolul său apare pe toate celelalte role. Funcția se încheie după 10 Rotiri Gratuite și nu mai puteți declanșa Re-spin-uri în această funcționalitate de Rotiri Gratuite.