Meniu

Jocuri

 • game-banner
  Reactoonz
  Muzică
  Grafică
  Gameplay
  Bonusuri
  Engagement
  • RTP 94.51%
  • Volatilitate Mare
  • Linii Variabil
  • Producător Play'n GO
  • Câștig Maxim 4.570 x miza
  • Simbol Wild Da
  • Rotiri Gratuite Nu
  • Jackpot Nu
  Joacă Demo

  Reactoonz de la Play'n GO este Slot captivant cu tematică extraterestră, care se joacă pe grila 7x7. În loc de linii de plată, acest joc în cascadă plătește atunci când un jucător aterizează pe un grup de 5 sau mai multe simboluri similare în orice tipar. Slotul Reactoonz are multe de oferit în ceea ce privește bonusurile și caracteristicile speciale care pot genera mai multe câștiguri în timpul unei singure rotiri.

  Slotul Reactoonz vine cu o serie de caracteristici bonus, printre care bonusurile aleatorii și bonusurile multiplicatoare, unde jucătorii își pot multiplica câștigurile. În afară de aceasta, slotul oferă, de asemenea, diverse funcții Bonus Quantum Leap, care pot ajuta jucătorii să câștige foarte mult.

  Reactoonz Random Wilds

  Deși slotul Reactoonz nu prezintă simboluri Wild pe role, acestea sunt create în timpul jocului. După fiecare rotire, un simbol selectat aleator începe să strălucească și, dacă aceste simboluri strălucitoare formează o combinație câștigătoare, vor lăsa Wild-uri în locurile lor. De asemenea, Gargantoon poate coborâ de la 4 până la 8 simboluri Wild la întâmplare după o rotire fără succes. În timpul jocului normal, dacă o rotire are ca rezultat un cluster de formă pătrată de 2x2 sau chiar mai mare, format cu simboluri similare, acesta se transformă în simbol multiplicator 2x Reactoonz, acordând jucătorilor de două ori valoarea mizei lor.

  Reactoonz Quantum Leap

  De fiecare dată când un jucător acumulează 5 combinații câștigătoare, Reactoonz declanșează aleatoriu o caracteristică Quantum. 25 de simboluri câștigătoare vor umple Contorul Quantum Leap declanșând funcțiile Implosion, Alteration, Demotion or Incision ale Bonusului Reactoonz. Când toate Quantum Leap Reactoonz sunt plini, este activată funcția Gargantoon care adaugă un Wild de 3x3 la role și apoi se împarte în Wild-uri de 2x2 și 1x1 în următoarele două cascade.

  Reactoonz jackpot (max win)

  Slotul Reactoonz, fiind foarte volatil, poate plăti destul de bine în timpul jocului normal în sine. Motivul fiind că fiecare rotire poate declanșa cascade nelimitate, atâta timp cât câștigi în continuare. Cu toate acestea, caracteristica Gargantoon, care poate fi declanșată numai după ce umpleți toate cele 5 contoare de Quantum Leap Reactoonz dintr-o singură dată, este cea mai bună șansă a jucătorilor de a câștiga jackpotul în valoare de 4.750x miză totală.

  Reactoonz Cluster Pays

  După cum am menționat, Reactoonz are un stil de joc în cascadă, ceea ce înseamnă că nu există linii de plată fixe. Când un jucător reușește să aterizeze pe 5 simboluri similare într-un cluster, se formează o combinație câștigătoare. Simbolurile cu plată redusă sunt extratereștrii cu un singur ochi, în timp ce cei cu doi ochi plătesc mult. Fii atent de extraterestru roz cu doi ochi, care poate plăti până la 1200x miza total dacă prinzi 15 sau mai multe dintre ele!