Meniu

Jocuri

 • game-banner
  Star Bounty
  Muzică
  Grafică
  Gameplay
  Bonusuri
  Engagement
  • RTP 96.6%
  • Volatilitate Mare
  • Linii 4.096
  • Producător Pragmatic Play
  • Câștig Maxim 25.000 x Miza
  • Simbol Wild Da
  • Rotiri Gratuite Da
  • Jackpot Nu
  Joacă Demo

  În acest Slot, rolele sunt totuși mai puțin complicate decât arată, deoarece în realitate este o configurare standard de 6x4 role cu 4.096 de linii de plată. Jocul este destul de bine echilibrat, deși poate dura ceva timp pâna vei putea a declanșa runda de Rotiri Gratuite. Va puteti astepta la o mulțime de rotiri moarte, dar runda bonus vă poate răsplăti mult pentru răbdare.

  Funcția Tumble este o caracteristică clasică de avalanșă sau victorii în cascadă pe care probabil ați văzut-o în multe alte jocuri, iar procesul continuă atâta timp cât continuați să obțineți noi combinații câștigătoare.

  Există un simbol Wild obișnuit în acest joc și, de asemenea, un Missile Wild. Wild-ul obișnuit arată ca o piatră prețioasă multicoloră cu cuvântul „Wild” scris cu litere aurii. Va ateriza pe rolele de la 2 la 6 și va intra în toate simbolurile obișnuite pentru a vă ajuta să formați combinații câștigătoare. Missile Wild arată ca un ou deschis crăpat, cu o vază de aur în mijloc. Poate ateriza doar pe cele 3 role de mijloc (adică rolele 2, 3 și 4) și va trage una sau mai multe rachete care lovesc simboluri aleatorii și le vor transforma în Wilds obișnuite în jocul de bază.

  Rotiri Gratuile Star Bounty

  Simbolul Scatter vine cu un model atomic în fundal și cuvântul „Free Spins” în litere aurii în față. Nu poate fi ratat, iar Scatters-ul poate ateriza pe toate cele 6 role. Trebuie să prinzi 3 oriunde pentru a declanșa runda bonus, iar acest lucru te duce într-un joc de Re-spins care determină câte Rotiri Gratuite vei avea.

  Scatter-urile care se declanșează sunt acum fixate pe role și numai golurile și noile Scatter-uri mai pot ateriza. Obțineți un Re-spin de fiecare dată când prindeți cel puțin o nouă Scatters, iar Scatters-urile noi devin, de asemenea, fixate și vă oferă 1 Rotire Gratuită adăugată contului dvs. Veți obține astfel cât mai multe Rotiri Gratuite pe cât aveți Scatters fixe pe role și puteți obține cel mult 24 dacă umpleți toată grila.

  Puteți prinde Wild Multiplicatoare în timpul rundei bonus, pe lângă Wild-urile obișnuite și Missle Wild (Wild-urile Multiplicatoare pot proveni și din Missle Wilds). Wild-urile Multiplicatoare pot ateriza fie cu multiplicatori de 2x, fie de 3x, iar Missle Wild-urile se pot multiplica între ele dacă mai multe fac parte din aceeași combinație câștigătoare. De asemenea, puteți opta să cumpărați funcția de Rotiri Gratuite pentru 75 de ori miza voastra, iar acest lucru vă oferă între 3 și 6 Scatters la următoarea rotire.