Meniu

SASSULO, ECHIPA SPECTACOL

SASSUOLO

Sassuolo se anunță a fi una dintre echipele de urmărit în Serie A și va spera să urce în clasament atunci când va întâlni liderul Napoli în următorul meci. Echipa gazdă se află pe locul 12, cu 18 puncte, în timp ce Napoli se află pe primul loc, cu 35 de puncte. Sassuolo vine după o victorie entuziasmantă în retur în fața lui AC Milan, a patra victorie în cinci meciuri cu două sau mai multe goluri. Au învins două pretendente la titlul de campioană în ultimele cinci meciuri, Juventus și Milan; vor căuta o nouă victorie importantă în această seară, iar seria de goluri marcate ar trebui să îi ajute. Nu au fost la cel mai bun nivel defensiv în ultimele săptămâni, fără nicio foaie albă în ultimele cinci meciuri. În nouă din ultimele zece meciuri ale lui Sassuolo, ambele echipe au marcat, iar fiecare dintre ultimele opt confruntări a produs peste 2,5 goluri.

dddf
NAPOLI

Napoli a fost într-o depresie, dar a ieșit din ea cu o victorie cu 4-0 împotriva lui Lazio în ultimul meci, trimițând o declarație puternică despre intențiile lor. A fost prima lor victorie în patru meciuri și a pus capăt unei serii de două meciuri pierdute. A fost, de asemenea, prima lor foaie de clan în cinci meciuri, iar ei rămân cea mai bună echipă defensivă din campionat înainte de acest meci. În acest sezon, Napoli a primit doar șapte goluri și a avut o singură înfrângere în Serie A. Victor Osimhen, care se recuperează după o accidentare la nivelul feței, va lipsi în acest meci. Acest lucru nu s-a dovedit a fi o problemă, deoarece Sebastian Zielinski și Dries Mertens s-au combinat pentru șapte goluri în ultimele cinci meciuri. Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Napoli. Ei vin în acest meci după ce au pierdut două meciuri consecutive în deplasare și vor spera să evite aceeași soartă ca Milan și Juventus la începutul acestui sezon, când s-au confruntat cu Sassuolo.

Sassuolo a arătat că poate concura cu echipele mari și va fi hotărâtă să lupte pentru trei puncte în această întâlnire. În perioada premergătoare acestui meci, ambele echipe au avut meciuri cu scoruri mari și ne așteptăm la același lucru și aici. Este un pariu bun pentru un scor mai mare de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele opt meciuri ale lui Sassuolo.
  • Napoli are o singură partidă fără gol primit în ultimele cinci meciuri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Napoli au produs sub 2,5 goluri.
  • Ultimele cinci meciuri ale lui Sassuolo s-au încheiat toate cu peste 2,5 goluri.
  • Sassuolo a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.