Meniu

PSG NU GĂSEȘTE GOLUL

PSG

În acest meci din etapa a 16-a a Ligii 1 franceze, PSG primește la Paris pe Nice. Cu un început de sezon extraordinar, giganții fotbalului francez și-au demonstrat determinarea de a-și recâștiga coroana Ligii. În prezent, ei se află pe primul loc, cu 40 de puncte din 15 meciuri, în timp ce Nice se află pe locul trei, cu 26 de puncte. PSG a pierdut doar o singură dată în acest sezon, obținând 13 victorii și o remiză în cele 15 meciuri disputate.

Ei au un avans de 12 puncte față de Rennes, care se află pe poziția a doua. Dacă vor câștiga acest meci, ar putea reduce diferența la 15 puncte. PSG a câștigat 11 din precedentele 15 meciuri disputate pe teren propriu și este neînvinsă în această perioadă. În aprilie, au fost învinși acasă de Manchester City în semifinala Ligii Campionilor.

Stats psg - niceNICE

Vizitatorii de la Nice se află acum pe locul trei în clasament, însă sunt la 16 puncte în spatele liderului PSG. Obiectivul lor major va fi să o prindă pe Rennes, care se află la doar două puncte în fața lor, pe locul doi. Echipa care termină pe locul doi are șansa de a se califica în prestigioasa Liga Campionilor.

Nisa are un palmares solid în deplasare, având cinci victorii în ultimele șapte meciuri de campionat. Nu a câștigat niciunul dintre ultimele șapte meciuri disputate împotriva lui PSG, ceea ce reprezintă un record lamentabil. Ultima dată când a învins PSG la Paris a fost în 2009, când a triumfat cu 1-0.


La prima vedere în clasament vezi primul loc jucând cu locul trei și te gândești că va fi un meci strâns, dar prăpastia dintre PSG și Nice este uriașă. Mizăm pe echipa gazdă, plină de vedete, pentru a câștiga această dispută.

PUNCTE CHEIE:

  • În șapte din ultimele nouă meciuri ale lui PSGs s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • PSG a marcat 11 goluri în ultimele patru meciuri de campionat, la o medie de 2,6 goluri pe meci.
  • Nice nu a păstrat o foaie albă în ultimele cinci meciuri de campionat în deplasare.
  • Nice nu a reușit să marcheze decât de două ori în ultimele nouă meciuri, pierzând ambele partide.