Meniu

CHELSEA, ZDROBITĂ DE BRENTFORD

CHELSEA

Chelsea caută din ce în ce mai mult să lupte pentru un loc în primele patru, mai degrabă decât pentru titlu, și speră să reducă din diferența față de Liverpool atunci când va primi vizita celor de la Brentford. Chelsea, care se află acum pe locul trei în Premier League, intră în acest meci cu 59 de puncte, cu 29 mai multe decât adversarii lor, care sunt în prezent pe locul 15. Blues au un meci în minus, sunt la 10 puncte în spatele locului doi și vin după o serie de șase victorii consecutive. Singura dată când nu au câștigat în 13 meciuri a fost în finala Cupei Ligii, când au fost ținuți la 0-0 înainte de a pierde la penalty-uri.

Chelsea a păstrat o foaie curată în șase din precedentele zece meciuri și a mai marcat două goluri în șapte dintre ele. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei din ultimele cinci meciuri și au câștigat cinci din ultimele zece meciuri de campionat disputate acasă. Blues au păstrat trei meciuri fără gol în precedentele două întâlniri de campionat pe teren propriu, pentru un total de trei din n zece.

chel

BRENTFORD

Cel mai recent meci al lui Brentford s-a încheiat cu o înfrângere cu 2-1 în fața lui Leicester City, punând capăt unei serii de două victorii consecutive și extinzând problemele în fața unor adversari puternici. Au primit două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri păstrand doar o singură foaie albă în acest timp. Pe de altă parte, nu a reușit să înscrie decât într-unul dintre precedentele cinci meciuri, cu Cristian Eriksen într-o formă deosebit de bună. Ivan Toney a fost, de asemenea, remarcabil, marcând cinci goluri în ultimele trei meciuri, și va fi mult favorit în această partidă.

Cu toate acestea, forma lor în deplasare ar trebui să fie o mare îngrijorare; în ultimele 13 meciuri în deplasare, noii veniți în campionat au învins doar Norwich, ultima clasată, și Port Vale, un club din ligile inferioare. Ei au pierdut șapte din ultimele nouă meciuri în deplasare, dar nu au reușit să înscrie decât în trei din ultimele zece meciuri.Apărarea lui Brentford nu este la înălțime, iar acest lucru va fi o problemă atunci când o vor întâlni pe Chelsea. Vizitatorii au încasat două sau mai multe goluri în șapte din ultimele zece meciuri de campionat și se confruntă cu o echipă Chelsea care a câștigat șase meciuri consecutive. Chelsea este favorită clară acasă și vom miza pe victoria fără gol primit.

PUNCTE CHEIE:

  • Brentford a pierdut șapte din ultimele nouă meciuri disputate în deplasare.
  • Chelsea are șase victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Brentford are o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri.
  • Chelsea a marcat două sau mai multe goluri în șapte din ultimele 10 meciuri.
  • Brentford a încasat două sau mai multe goluri în șapte din ultimele 10 meciuri de campionat.