Meniu

UNITED, ȚINUTĂ DIN NOU ÎN ȘAH DE LEICESTER

MANCHESTER UNITED

În acest meci din Premier League, Manchester United primește pe Old Trafford pe Leicester City. Cu 50 de puncte, gazdele se află pe locul șase, în timp ce oaspeții sunt pe locul zece, cu 36 de puncte. După ce a fost eliminată din Liga Campionilor și după ce a avut performanțe mixte în campionat, United ar fi primit cu bucurie pauza internațională pentru a se reface. Ei au câștigat doar unul dintre ultimele trei meciuri de campionat, iar acea victorie a venit în cea mai recentă dispută. De la înfrângerea cu Wolves din ianuarie, Manchester United a rămas neînvinsă în ultimele cinci meciuri pe teren propriu.

Cu toate acestea, ei au pierdut ultimele trei meciuri împotriva lui Leicester, după ce au pierdut doar trei în cele 36 de meciuri anterioare. Ei nu au pierdut niciodată patru meciuri consecutive în fața lui Leicester. După ce a pierdut cu 4-2 la Leicester în întâlnirea inversă, United va încerca să evite să piardă de două ori într-un sezon în fața Foxes pentru prima dată în istoria clubului.

MNUU

LEICESTER

Leicester se află în plină ascensiune în sferturile de finală ale Europa League, dar va spera că parcursul lor în Cupă îi poate ajuta în campionat. Au avut un sezon de campionat mediu pentru standardele lor, dar au arătat semne de îmbunătățire în ultimele săptămâni, câștigând trei din ultimele patru meciuri de campionat, cu doar o înfrângere la Arsenal.

Leicester a pierdut cinci din precedentele șase meciuri în deplasare din campionat, singurul triumf venind împotriva lui Burnley. Ei au câștigat ultima lor vizită pe Old Trafford, dar nu au câștigat niciodată două meciuri consecutive în deplasare împotriva lui United. Leicester a câștigat trei din ultimele patru meciuri disputate împotriva lui United în toate competițiile.

Manchester United trebuie să înceapă să adune puncte cât mai curând posibil, deoarece se află la patru puncte în spatele ocupantei locului patru, Arsenal, în ciuda faptului că a jucat un meci în plus. Dacă United nu reușește să termine în primele patru, va fi doar a șasea oară când se întâmplă acest lucru în istoria Premier League. Având în vedere recordul lor recent de invincibilitate împotriva lui United, Leicester se va simți optimistă înainte de acest meci. Cu o victorie sau o remiză, ne așteptăm ca Leicester să își mențină supremația asupra lui United.


PUNCTE CHEIE:

  • În trei dintre ultimele patru meciuri de campionat ale lui United s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Manchester United a păstrat un scor alb în trei din ultimele cinci meciuri.
  • În trei din ultimele patru meciuri ale lui United au marcat ambele echipe.
  • În trei din ultimele patru meciuri ale lui Leicester au fost sub 2,5 goluri.
  • Leicester a păstrat doar o singură foaie albă în deplasare în acest sezon.