Meniu

DIAVOLII O RĂPUN PE ARSENAL

MANCHESTER UNITED

Manchester United a jucat mai bine în precedentele două meciuri și va încerca să continue această tendință atunci când se va confrunta cu Arsenal în următorul meci. Arsenal se află pe locul cinci, cu 23 de puncte, în timp ce Manchester United se află pe locul opt, cu 18 puncte, înaintea acestui meci. Forma recentă a lui United nu a fost grozavă; au doar o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Ei au doar o singură victorie în opt meciuri din Premier League, dar după ce au remizat cu liderul campionatului, Chelsea, vor fi încrezători în capacitatea lor de a face față acestei sarcini.

Cu toate acestea, nu au fost remarcabili în defensivă, având doar o singură foaie curată în acest meci. Ralph Rangnick, noul manager, ar putea prelua acest meci și să găsească o echipă mult mai stabilă decât în urmă cu două săptămâni. El nu va trebui să pună multă presiune pe ei pentru a performa; faptul că au pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat pe teren propriu ar trebui să fie suficient pentru a-i încuraja să câștige aici. Accidentarea a forțat retragerea lui Paul Pogba, Edison Cavani, Luke Shaw și Raphael Varane, cu toate acestea, Harry Maguire va reveni după ce a servit o suspendare de un meci.

man - ars

ARSENAL

Arsenal și-a revenit după înfrângerea cu Liverpool cu o victorie pe teren propriu cu 2-0 împotriva lui Newcastle United. Bukayo Saka și Gabriel Martinelli au marcat golurile victoriei și vor încerca să își prelungească seria de victorii. Tunarii au pierdut primele trei meciuri din campionat, dar de atunci au mai pierdut doar unul, ceea ce le dă multă încredere în acest meci. Ei au fost excelenți în defensivă, cu patru meciuri fără goluri în precedentele cinci partide, datorită unei linii din spate complet în formă și de încredere, precum și a unui Aaron Ramsdale excepțional în poartă.

Au marcat șapte goluri în ultimele cinci meciuri, dintre care cinci au venit în repriza a doua. Arsenal a rămas neînvinsă în ultimele cinci întâlniri cu Manchester United, păstrând patru meciuri fără gol în acest proces. Au câștigat trei din ultimele cinci întâlniri cu United, iar ultima înfrângere a venit în Cupa Angliei în 2019. În șase meciuri de campionat, Arsenal nu a pierdut în fața lui United.


În prima lună a sezonului, aceste două echipe se aflau la capetele opuse ale clasamentului, dar Arsenal joacă la cel mai bun nivel în acest moment și va fi dornică să contribuie la dificultățile lui United. Arsenal va fi, fără îndoială, favorită la acest meci, pe baza recordului anterior, dar United are un nou manager și vine după două performanțe bune. Ambele echipe au avut multă activitate de goluri în repriza a doua a întâlnirilor recente, iar noi vom merge pe varianta ca repriza a doua să aibă cele mai multe goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Arsenal a marcat cinci din ultimele șapte goluri în repriza a doua.
  • Manchester United a marcat cinci din ultimele șase goluri în repriza secundă.
  • Arsenal este neînvinsă în ultimele cinci meciuri împotriva lui Manchester United.
  • Manchester United are o singură victorie în opt meciuri de campionat.
  • În ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, Arsenal a primit cinci goluri în repriza a doua.