Meniu

TOTTENHAM TRECE LA PAS DE BRENTFORD

TOTTENHAM - BRENTFORD

Tottenham Hotspur se află pe locul șapte în Premier League după 12 meciuri. Și, în urma raportului de la meciul de weekendul trecut cu Burnley, Spurs a avut o întâlnire de neratat. Ei sunt la doar patru lungimi de primele cinci clasate. După o victorie cu 2-1 în fața lui Leeds United în Premier League, echipa lui Antonio Conte va încerca să continue pe această linie atunci când se va confrunta miercuri cu Brentford.

TOT-BREN

După ce a câștigat patru din primele șase meciuri pe teren propriu, clubul londonez se află într-o poziție bună pentru a provoca actualul ocupant al locului doi din Premier League. De câteva săptămâni, balul a fost destul de dificil. În cele mai recente șase zile, a avut doar un singur succes. Brentford va suferi, fără îndoială, foarte mult cu această deplasare la peluza lui Tottenham.


Tottenham speră să obțină a doua victorie consecutivă în Premier League. Spurs va avea capacitatea de a face acest lucru în vizita la Brentford.

PUNCTE CHEIE:

  • Tottenham este pe locul al șaptelea în Premier League, cu o zi de mai puțin.
  • Tottenham a câștigat patru din cele șase meciuri de campionat jucate acasă și are un total de 8 victorii în ultimele 10 acasă;
  • Tottenham tocmai a învins-o pe Leeds cu 2-1;
  • Brentford este pe locul 11 în Premier League.
  • Brentford are un singur succes în ultimele 6 etape.