Meniu

LORIENT, DEMOLATĂ DE PSG

PSG

Pauza internațională a trecut, iar PSG va reveni în acțiune, în căutarea unui parcurs mai bun după ultimele sale probleme. În ziua a 30-a din Ligue 1, vor primi acasă pe Lorient. PSG se află pe primul loc în campionat, cu 65 de puncte, în timp ce Lorient ocupă locul 16, cu 28 de puncte. PSG a pierdut cu 3-0 în fața lui Monaco în ultima confruntare înainte de pauza internațională, a treia înfrângere în cinci meciuri și cea mai grea din acest sezon. Acest rezultat a atras furia asamblatorilor de mare preț ai echipei, care acum nu mai au de luptat decât pentru titlul de campioană.

Aceștia sunt în drum spre un alt campionat, cu un avans de 12 puncte în clasament, iar suporterii se așteptau la mai mult de la echipă în acest sezon. Ei au rămas neînvinși în 17 meciuri de campionat pe Parc des Princes, așa că asta ar trebui să le dea încredere. Au patru meciuri fără goluri în precedentele cinci meciuri de campionat pe teren propriu și au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre ele. Au marcat în ambele reprize în patru din ultimele cinci meciuri de acasă.

psg

LORIENT

Lorient a păstrat trei meciuri fără goluri în ultimele patru partide, dar vor avea nevoie de mai mult în această întâlnire pentru a-și continua seria de victorii. Vizitatorii vin în acest meci abia la un punct deasupra locului de baraj pentru retrogradare, datorită recordului lor recent, în care au câștigat două din ultimele patru meciuri și au pierdut doar o dată. În două dintre ultimele cinci partide, însă, nu au reușit să înscrie.

Lorient a câștigat doar trei din ultimele 23 de meciuri și, în ciuda faptului că este neînvinsă în ultimele trei, va avea nevoie de ceva extraordinar pentru a o învinge pe PSG pe Parc des Princes. Cu toate acestea, ei au rămas neînvinși în ultimele două întâlniri cu greii din Ligue 1. Au remizat 1-1 în ultima lor întâlnire, PSG având nevoie de un gol în prelungiri al lui Mauro Icardi pentru a obține un punct, și au învins PSG cu 3-2 în precedenta lor întâlnire.Lorient, care se află la doar un punct deasupra zonei de baraj pentru retrogradare, va încerca să ia trei puncte din această întâlnire, încurajată de faptul că nu a pierdut în fața lui PSG în ultimele două întâlniri. PSG nu a jucat bine în ultimele meciuri, dar a fost fantastică acasă, iar această formă se anticipează că se va prelungi în această întâlnire. Alegeți echipa gazdă pentru a câștiga ambele reprize.

PUNCTE CHEIE:

  • Lorient are trei victorii în ultimele 23 de meciuri.
  • PSG este neînvinsă în 17 meciuri de campionat pe teren propriu.
  • Lorient are trei meciuri fără gol primit în ultimele patru.
  • PSG a marcat în ambele reprize în patru din ultimele cinci meciuri de campionat disputate pe teren propriu.