Meniu

EGIPTUL ELIMINĂ GAZDA ȘI E ÎN FINALĂ

CAMERUN

Gazdele CAMPIONATULUI s-au ridicat până acum la nivelul așteptărilor ca favorite la AFCON 2021. În semifinale, va întâlni Egiptul, într-o revanșă a finalei din 2017, pe care a câștigat-o împotriva tuturor șanselor. Camerun a rămas neînvinsă în acest turneu până acum și, spre deosebire de Egipt, a marcat în toate meciurile sale. Au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre cele cinci meciuri, singura partidă în care nu au marcat fiind cea cu Capul Verde (1-1).

În acel moment, erau deja calificați pentru fazele eliminatorii. Faptul că au doar o singură foaie albă în competiție va fi principala lor preocupare în această întâlnire. Această foaie albă a venit în meciul din sferturile de finală, o victorie cu 2-0 în fața debutantei Gambia, iar ambele echipe au marcat în precedentele patru întâlniri.

came

EGIPT

Meciurile dintre Egipt și Camerun au fost întotdeauna meciuri de înaltă tensiune. Egiptul a fost echipa mai dominantă în confruntările recente, câștigând patru din precedentele cinci, dar ambele echipe au marcat în șase din ultimele șapte întâlniri. Egiptul a avut un record defensiv puternic înainte de această întâlnire, având trei meciuri fără gol în cele cinci meciuri disputate la turneu.

În ciuda faptului că are unul dintre cei mai buni atacanți din lume, s-a luptat să înscrie goluri. Doar o singură dată au marcat mai mult de un gol, iar de două ori în ultimele cinci meciuri nu au reușit să înscrie. Ultimele două meciuri ale Egiptului au ajuns în prelungiri, iar unul dintre ele s-a soldat chiar cu penalty-uri. Aceasta este cea mai bună șansă pe care o au faraonii de a-și răzbuna înfrângerea din finala din 2017.Camerun a fost o forță ofensivă devastatoare în acest turneu, dar apărarea lor a lăsat mult de dorit. Au păstrat doar o singură foaie albă în cele cinci meciuri, în timp ce au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre ele. Egiptul a fost puternic în defensivă, dar șubred în ofensivă, menținând trei meciuri fără goluri, în timp ce a marcat mai mult de un gol în doar unul dintre cele cinci meciuri. Pe de altă parte, întâlnirile lor cu Camerun, pe de altă parte, rareori se soldează cu un scor alb, iar noi anticipăm același lucru pentru ambele echipe astăzi. Vom da astăzi 2 sugestii: Camerunul să câștige și ambele echipe să înscrie.


PUNCTE CHEIE:

  • Camerun are un singur meci fără gol primit în cele cinci partide disputate la AFCON 2021.
  • Camerun a marcat două sau mai multe goluri în patru din cele cinci meciuri disputate la AFCON 2021.
  • Egiptul are patru victorii în cele cinci întâlniri cu Camerun.
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele șapte întâlniri dintre cele două națiuni.
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale Camerunului.