Meniu

BETIS O ZDROBEȘTE PE SOCIEDAD

REAL SOCIEDAD

Joia aceasta, Real Sociedad va înfrunta Real Betis într-una dintre cele mai așteptate sferturi de finală ale Copa del Rey. Ambele echipe vin după evoluții excelente în meciurile anterioare, așa că aceasta ar putea fi o dispută foarte aprinsă. Real Sociedad a rămas neînvinsă în precedentele cinci meciuri și are trei meciuri consecutive fără gol primit.

Ei vin după o remiză 0-0 cu Getafe, singura lor remiză fără goluri în ultimele cinci meciuri. Au marcat două sau mai multe goluri în două dintre ultimele cinci meciuri, iar ambele echipe au marcat în două dintre ultimele cinci meciuri. Au câștigat trei din ultimele cinci meciuri pe teren propriu, singura înfrângere fiind cea suferită în fața lui Villarreal în La Liga.

bet

REAL BETIS

Real Betis se descurcă și ea bine, cu patru victorii în ultimele cinci meciuri, ceva mai bine decât Sociedad. Cu toate acestea, Sociedad are avantajul defensiv, deoarece Betis a păstrat doar două partide fără gol în ultimele cinci jocuri. În ultimele cinci meciuri, Betis a marcat în fiecare dintre cele cinci întâlniri, în patru dintre ele marcând două sau mai multe goluri. Înainte de acest meci, Betis a zdrobit-o pe Espanyol cu 4-1 în deplasare în La Liga, fiind al patrulea meci la rând în care a dat peste 2,5 goluri. Au marcat 14 goluri în precedentele cinci meciuri și vor încerca să continue această tendință împotriva lui Sociedad, o echipă pe care au bătut-o în ultimele întâlniri. În ultimele cinci meciuri cu Sociedad, Betis are trei victorii, o înfrângere și o remiză, fiecare dintre ultimele opt meciuri producând peste 2,5 goluri.Atât Real Betis, cât și Real Sociedad au rămas neînvinse în ultimele cinci meciuri și au fost foarte eficiente în atac în această perioadă, Betis ieșind învingătoare. Cu toate acestea, Sociedad a fost cea mai bună echipă defensivă și, pe baza confruntărilor anterioare, anticipăm un meci cu multe goluri. Peste 2,5 goluri au fost marcate în fiecare dintre ultimele opt întâlniri. Mai este incă un pariu cu cotă interesanta și acesta este X2.PUNCTE CHEIE:

  • Real Sociedad are trei victorii în ultimele cinci meciuri.
  • Real Betis are trei victorii în ultimele cinci întâlniri cu Real Sociedad.
  • Fiecare dintre ultimele opt întâlniri dintre cele două echipe s-a încheiat cu peste 2,5 goluri.
  • Real Betis are patru victorii în ultimele cinci meciuri.
  • Patru dintre ultimele cinci meciuri ale lui Real Betis au produs peste 2,5 goluri.