Meniu

BETIS SE CALIFICĂ ÎN FINALĂ CU EMOȚII

REAL BETIS

Real Betis va încerca să își revină după ce a pierdut în ultimul meci cu Sevilla, iar obiectivul va fi să facă acest lucru atunci când va vizita Rayo Vallecano în a doua manșă a semifinalei de la Copa del Rey. Din moment ce seria lor de goluri nu este oribilă, Betis trebuie mai întâi să se întărească în defensivă pentru a îmbunătăți situația de o singură foaie albă în cinci meciuri.

În ultimele cinci meciuri, Betis nu a reușit să înscrie într-unul dintre ele, în timp ce a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ele. Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru din ultimele cinci meciuri. Dețin avantajul în acest meci, după ce au învins-o pe Rayo cu 2-1 în prima manșă, și au câștigat ultimele șase meciuri consecutive din Copa del Rey.


BETIS

RAYO VALLECANO

Rayo Vallecano vine după o perioadă slabă de formă, pierzând fiecare dintre ultimele cinci meciuri și nereușind să marcheze în trei dintre acestea. Vizitatorii au avut probleme în defensivă, dar și în ofensivă. Rayo a marcat doar două goluri în ultimele cinci meciuri și a primit două sau mai multe goluri în patru dintre ele. Trei dintre ultimele patru întâlniri s-au soldat cu peste 2,5 goluri.

De asemenea, nu se descurcă grozav în deplasare, pierzând trei din ultimele cinci meciuri în deplasare. Rayo a făcut o încercare curajoasă împotriva lui Real Madrid în ultimul lor meci, dar au fost învinși cu 1-0. Ei vor fi mândri de efortul depus în acest meci, dar au încă mult spațiu de acoperit din cauza dezechilibrului din apărare și atac. Singura dată când au învins Betis în opt întâlniri a fost la penalty-uri în finala Copa del Rey din 2020.Rayo vine după o perioadă proastă de formă și nu s-au descurcat bine împotriva lui Real Betis în întâlnirile anterioare. Ambele cluburi au un istoric de meciuri cu scoruri mari și ne așteptăm la același lucru astăzi. Pariați pe victoria lui Betis și pe faptul că meciul se va încheia cu mai mult de 2,5 goluri.


PUNCTE CHIEI:

  • Real Betis are șase victorii consecutive în Copa del Rey.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Real Betis au produs peste 2,5 goluri.
  • În trei din ultimele cinci meciuri, Real Betis a marcat două sau mai multe goluri.
  • Rayo Vallecano are cinci înfrângeri consecutive înainte de acest meci.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Rayo au produs peste 2,5 goluri.