Meniu

OLANDA ZDROBEȘTE BELGIA CU 4-1


Unul dintre meciurile cheie de urmărit este Belgia - Olanda. Ambii giganți se află în Grupa 4 a Ligii A și speră ca această campanie să le ofere cea mai bună pregătire pentru Cupa Mondială din 2022.


BELGIA

Ultima dată când Belgia a jucat în Liga Națiunilor, a ajuns în final four, dar a pierdut în fața Franței și Italiei. Vor spera la un rezultat mai bun de această dată. De la înfrângerea în fața Italiei, au jucat patru meciuri și sunt neînvinși, dar cu o singură foaie albă. Singura lor partidă fără gol primit în șase meciuri a fost un triumf cu 3-0 în fața Burkina Faso.

Actuala serie de jucători a fost supranumită generația de aur a Belgiei, dar nu a câștigat încă un titlu internațional, ceea ce va fi o preocupare majoră pentru ei acum și în perioada premergătoare Qatarului 2022. Învechirea liniei din spate va fi o sursă de îngrijorare pentru selecționerul Roberto Martinez, după cum reiese din faptul că echipa a permis două sau mai multe goluri în cinci dintre cele zece meciuri anterioare.

ola

OLANDA

După ce a ratat marile evenimente din ultimii ani, Olanda pare să fi dat un pas înapoi. Nu s-au calificat la Euro 2020, dar după ce au ratat Euro 2016 și Cupa Mondială 2018, există o mulțime de motive pentru a fi optimiști cu privire la starea lor actuală. Ei sunt programați să concureze în Qatar în 2022, iar acest lucru le va servi și ca antrenament fantastic. Olandezii sunt neînvinși în ultimele nouă meciuri și nu au reușit să NU înscrie decât într-unul din ultimele zece meciuri.

Au o echipă tânără, care este bine echilibrată cu jucători veterani, și se vor bucura de șansele lor aici. Olandezii au marcat două sau mai multe goluri în șapte din ultimele opt meciuri, deși au doar patru meciuri fără goluri în ultimele zece.

Este dificil să prezici un câștigător în acest meci, deoarece ambele echipe au în componență jucători care au avut sezoane remarcabile și care pot întoarce meciurile într-o clipă. În plus, având în vedere că se apropie Cupa Mondială, cei doi antrenori ar putea fi tentați să schimbe stilul de joc pentru a se pregăti pentru turneu. Aceste două echipe au o serie bună de goluri, ceea ce reprezintă o statistică pe care ne așteptăm să se joace aici, însă Olanda ar putea avea un avantaj datorită tinereții sale. O apărare belgiană veche s-ar putea să se lupte să facă față vitezei olandezilor, astfel că ne așteptăm ca ambele echipe sa marcheze.


PUNCTE CHEIE:

  • Belgia este neînvinsă în ultimele patru meciuri.

  • Olanda a marcat două sau mai multe goluri în șapte din ultimele opt meciuri.

  • Belgia a marcat în fiecare din ultimele 10 meciuri.

  • Olanda este neînvinsă în nouă meciuri.

  • Belgia are o singură partidă fără gol primit în ultimele șase meciuri.