Meniu

LIVERPOOL CÂȘTIGĂ LA ULTIMA FAZĂ

WOLVES

Wolverhampton Wanderers a avut o perioadă slabă de formă în ultima vreme și le va fi greu să concureze cu Liverpool acasă. Wolves se află pe locul șase în clasament, cu 21 de puncte, la zece puncte în spatele oaspeților, aflați pe locul trei. Bilanțul celor de la Wolves a fost îngreunat de două egaluri consecutive la 0-0 și o singură victorie în ultimele patru meciuri, iar aceștia se confruntă cu o nouă provocare dificilă.

Statistica încurajatoare pentru ei este că au păstrat trei meciuri consecutive fără goluri, ceea ce ar fi crucial dacă ar putea adăuga încă unul împotriva lui Liverpool, cea mai bună marcatoare a campionatului. Sunt neînvinși în ultimele patru meciuri de campionat disputate acasă, câștigând trei dintre ele și nereușind să marcheze în doar unul. Au marcat două goluri în fiecare dintre cele patru deplasări pe teren propriu în campionat.

ddffLIVERPOOL

Liverpool vine după o nouă victorie și un meci cu multe goluri. În derby-ul Merseyside de miercuri, au trecut cu 4-1 de rivalii percepuți de Everton. Acesta a fost al treilea lor meci consecutiv cu patru goluri în campionat, ceea ce le dă un total de 43 de goluri în 14 meciuri. Diogo Jota, fostul atacant al lui Wolves, a marcat patru goluri în ultimele trei meciuri și va fi motivat să se confrunte cu fostul său club.

De asemenea, el a marcat golul victoriei în întâlnirea precedentă și va fi un jucător vital de urmărit în acest meci. Liverpool a câștigat toate cele cinci întâlniri anterioare cu Wolves. Liverpool a câștigat ultimele trei meciuri de campionat după ce a condus în ambele reprize.


Wolves nu au marcat atât de mult în ultimele meciuri, dar vor găzdui o echipă de Liverpool care marchează mult. Reds au marcat 12 goluri în liga în ultimele trei meciuri, în timp ce Wolves au marcat doar un gol în ultimele patru. Se așteaptă ca Liverpool să aibă un joc dominant aici și, așa cum au condus în ambele reprize ale ultimelor trei întâlniri din campionat, așteptați-vă la același lucru aici.


PUNCTE CHEIE:

  • Liverpool a condus în ambele reprize în ultimele trei meciuri de campionat.
  • Liverpool a marcat de patru ori în fiecare dintre ultimele trei meciuri de campionat.
  • Wolves are trei meciuri consecutive fără gol în campionat.
  • Liverpool are cinci victorii consecutive împotriva lui Wolves.