Meniu

ROMA, UMILITĂ DE INTER

ROMA

Deși doar două locuri în campionat separă Roma, locul cinci, de Inter Milano, locul trei, echipele și-au construit deja un avans de nouă puncte. Atunci când Roma va primi pe Stadio Olimpico pe Inter, va spera să reducă această diferență. Inter are 34 de puncte, în timp ce echipa gazdă are 25 de puncte. Roma a câștigat trei meciuri la rând, înainte de a pierde cu 1-0 la Bologna în cea mai recentă întâlnire.

Ei au un record fantastic pe teren propriu, având o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri. Roma se află acum pe locul de calificare în Europa League, la șase puncte în spatele Atalantei, care ocupă locul de calificare în Liga Campionilor. Forma actuală dezastruoasă a Romei în campionat i-a făcut să piardă trei din ultimele cinci meciuri, ceea ce îi plasează în spatele primelor patru clasate.

ggggINTER MILANO

Inter se află într-o formă excelentă, câștigând ultimele patru meciuri, inclusiv o victorie cu 2-0 împotriva Spezia la mijlocul săptămânii. Campionii în exercițiu au redus diferența față de liderul Napoli la doar două puncte. Inter a rămas neînvinsă în ultimele zece meciuri în toate competițiile și a pierdut doar unul din ultimele 16 meciuri.

Recordul lor în deplasare este deosebit de remarcabil, cu o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri. Inter a adunat 18 puncte în ultimele opt meciuri de campionat, cel mai mare număr de puncte dintre toate echipele în acest interval de timp. Ei vor fi încrezători în acest meci, deoarece nu au pierdut în fața Romei în ultimele opt întâlniri.

Roma are un record puternic pe teren propriu și a pierdut doar o singură dată în zece meciuri, în timp ce Inter este neînvinsă în zece meciuri. Credem că Inter va remiza sau va câștiga acest meci cu mai puțin de 2,5 goluri marcate.

PUNCTE CHEIE:

  • Roma a păstrat patru meciuri fără gol în ultimele cinci meciuri de campionat disputate pe teren propriu.
  • Ultimele trei meciuri pe teren propriu împotriva lui Inter s-au încheiat la egalitate.
  • Șase din ultimele șapte meciuri dintre aceste echipe s-au încheiat la egalitate.
  • În doar două dintre ultimele nouă meciuri ale lui Inter s-au marcat mai mult de 2,5 goluri.
  • În trei din ultimele șapte meciuri disputate în deplasare, Inter a păstrat un scor alb.