Meniu

WATFORD, UMILITĂ IAR DE CITY

WATFORD

Pentru acest meci din etapa a 15-a, Watford va primi vizita lui Manchester City, campioana din Premier League. Cu 13 puncte, gazdele ocupă locul 17, în timp ce City se află pe locul 2, cu 32 de puncte. Watford nu și-ar fi putut dori o săptămână mai grea decât aceasta, deoarece îi înfruntă pe câștigătorii Premier League la doar trei zile după ce a jucat cu campioana Europei, Chelsea.

Watford a avut o prestație extraordinară împotriva lui Chelsea, dar a fost învinsă cu 2-1. Au pierdut patru din precedentele cinci meciuri de campionat și sunt acum la doar trei puncte de zona de retrogradare. Watford a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri de campionat pe teren propriu, o victorie cu 4-1 cu Manchester United în zece oameni. Nu au învins pe City acasă în ultimele șapte întâlniri, cel mai bun rezultat fiind o remiză 1-1 în 2007.

ggggMANCHESTER CITY

Manchester City se află la doar un punct în spatele liderului Chelsea, după o victorie cu 2-1 în deplasare cu Aston Villa. Au câștigat șase din ultimele șase meciuri, ceea ce îi plasează într-o poziție puternică într-un moment vital al sezonului. Seria lor de patru victorii la rând este cea mai bună din campionat în acest moment.

City a pierdut doar o singură dată în deplasare în acest sezon și este neînvinsă în ultimele cinci meciuri în deplasare din campionat. În ultimele 12 întâlniri din campionat, oaspeții au pierdut o singură dată, o înfrângere cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Crystal Palace.


Watford s-a luptat în defensivă tot sezonul și se poate aștepta la un bombardament de atacuri din partea campionilor, prin urmare, alegem victoria lui City și susținem opțiunea de peste 3,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Cinci din ultimele șapte meciuri ale lui Watford au produs peste 2,5 goluri.
  • City a câștigat ultimele 13 meciuri împotriva lui Watford.
  • Watford nu a reușit încă să păstreze o foaie albă acasă în acest sezon.
  • City a marcat 10 goluri în ultimele patru meciuri de campionat în deplasare, în timp ce a primit doar cinci goluri.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri ale lui City.