Meniu

ATALANTA CÂȘTIGĂ LA NAPOLI

NAPOLI - ATALANTA

Napoli, liderul din Serie A, și Atalanta Bergame, echipa de pe locul patru, au distincția de a fi marcat același număr de goluri, 32, după 15 zile, ceea ce le plasează pe locul trei în clasamentul atacurilor din Calcio, după Inter Milano (36 de goluri) și Milan AC (33 de goluri). Liderul a marcat câte un gol în fiecare din ultimele opt partide, dintre care două înfrângeri în Serie A, cu Inter Milano (3-2) și Moscova (2-1) în Ligue Europa, înainte de a triumfa cu Lazio Roma (4-0) și de a fi retrogradat la Sassuolo (2-2). Internaționalul belgian Dries Mertens este omul meciului la Napoli, după ce a marcat patru goluri în ultimele trei zile de competiție.

În cazul unei victorii a Atalantei Bergame va putea să recupereze două unități de la adversarul său pentru ziua... Au trecut ceva mai mult de trei luni de când Atalanta nu a mai marcat mereu în toate meciurile sale, ceea ce înseamnă o serie lungă de 18 partide. Coechipierii lui Zapata (9 goluri) au marcat 13 goluri și au primit cinci în ultimele patru partide, în care au jucat cu Spezia (5-2), Young Boys din Berna (3-3) în Liga Campionilor, Juventus Torino (1-0) și acasă cu Venise (4-0). Mario Pasalic, mijlocașul croat, este în mare formă, cu șase goluri marcate în ultimele patru meciuri din Serie A... Acest ultim jucător ar putea fi un pericol pentru apărarea napolitană.

JJJHH
Acest afiș ar trebui să își țină toate promisiunile și este foarte probabil ca fiecare echipă să marcheze cel puțin un gol.

PUNCTE CHEIE:

  • Napoli a marcat de 32 de ori în Calcio și are o medie de 2,13 goluri pe meci.
  • De asemenea, Atalanta Bergamo a marcat de 32 de ori până acum în acest sezon.
  • Ambele echipe au marcat în ultimele două întâlniri, Atalanta Bergamo câștigând cu 3-1 și 4-2.
  • Atalanta a marcat întotdeauna cel puțin un gol în ultimele 18 meciuri.
  • Napoli a marcat întotdeauna un gol în acest sezon, cu excepția unui 0-0 la Roma, pe 24 octombrie.