Meniu

ITALIA, PUNCT IMPORTANT CU GERMANIA

ITALIA

Italia se pregătește să întâlnească Germania în Liga A, Grupa 3 din UEFA Nations League, într-o o confruntare de proporții. Cu Anglia și Ungaria participând în această grupă, va merita luptat pentru fiecare punct. Italia are multe de arătat în acest meci; vine după un al doilea eșec consecutiv de a se califica la Cupa Mondială, dar este și campioană europeană. În ciuda faptului că joacă acasă, au ajuns în finala competiției precedente din Liga Națiunilor, dar au terminat pe locul trei. Ei vin în acest meci după ce au învins recent Turcia cu 3-2 într-un meci amical.

Aceasta a fost a treia victorie a Italiei în zece meciuri, deși vin după o perioadă dificilă, având doar o singură victorie în ultimele patru meciuri. Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele șase meciuri, iar același lucru se poate spune și despre ultimele șase meciuri pe teren propriu. Italia a câștigat două dintre cele șase meciuri disputate pe teren propriu, cel mai recent dintre acestea fiind o victorie cu 5-0 în fața Lituaniei.

ita

GERMANIA

Germania, pe de altă parte, a fost o echipă complet diferită de la înfrângerea cu 2-0 în fața Angliei, care a eliminat-o și de la Campionatul European din 2020. De atunci nu a mai pierdut, jucând nouă meciuri fără înfrângere, și se numără printre echipele care și-au asigurat deja locurile la Cupa Mondială din 2022. Au păstrat un scor alb în șase din ultimele nouă meciuri și au marcat două sau mai multe goluri în opt dintre aceste nouă partide. Germania a făcut doar egal cu Olanda în ultimele cinci confruntări în deplasare; a câștigat fiecare dintre precedentele patru și a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre aceste meciuri.

Pe de altă parte, performanțele lor în Liga Națiunilor au fost inconstante; ultima dată când au participat în această competiție, au fost zdrobiți cu 6-0 de Spania. Vremurile s-au schimbat și nu ne așteptăm să se confrunte cu o înfrângere atât de umilitoare în viitorul apropiat, dar trebuie să își îmbunătățească recordul în deplasare în această competiție. Au câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare în Liga Națiunilor.

Ultima dată când Italia a învins Germania a fost la Campionatul European din 2012. După aceea, s-au întâlnit de patru ori, Germania câștigând o dată, iar celelalte trei s-au încheiat la egalitate. Germania va încerca să își prelungească seria de invincibilitate împotriva Italiei în această confruntare. De asemenea, au avut o prestație bună în meciurile anterioare și vor fi favoriți aici, în ciuda faptului că joacă în deplasare. Acesta este un meci pe care ar trebui să pariați pe victoria Germaniei.


PUNCTE CHEIE:

  • Italia are trei victorii în ultimele 10 meciuri.
  • Italia are o singură victorie fără gol primit în ultimele șase meciuri.
  • Germania are o înfrângere în 10 meciuri.
  • Germania a marcat două sau mai multe goluri în opt din ultimele nouă meciuri.
  • Germania are șase meciuri fără gol primit în ultimele 10 meciuri.