Meniu

VULPILE PIERD LA ASTON VILLA

ASTON VILLA - LEICESTER

Aston Villa, aflată în prezent pe locul 13, ar putea să o devanseze pe Leicester City, aflată în prezent pe locul 10, dacă va câștiga duminică pe Villa Park. Villa se va baza pe Ollie Watkins, un atacant englez în vârstă de 24 de ani, care a marcat patru goluri în 12 meciuri din Premier League, pentru a încerca să obțină a șasea victorie în competiție. Watkins a fost impresionant în ultimele cinci zile, marcând trei goluri împotriva lui West Ham (1-4), Brighton (2-0) și Manchester City (1-2) pe 1 Decembrie. L'international englez s-a clasat și el pe primul loc, dar cu o selecție engleză în eliminatorii pentru următoarea ediție a Coupe du Monde. Monumentul lui Jamie Vardy se află în fața sa.

După un 2-2 cu Southampton, experimentatul portar al lui Leicester City, care a tremurat deja de nouă ori fileurile în 14 meciuri din Premier League, va încerca să-și îmbunătățească statisticile. După marea victorie a echipei sale în fața lui Watford (4-2), pe 28 noiembrie, internaționalul englez de 34 de ani se află în continuare pe o dublă acasă... În aproximativ 8 minute, a fost realizată o dublă! Jamie Vardy este un mare fan al lui Aston Villa, care a marcat de patru ori în ultimele patru meciuri disputate în prima ligă engleză. Există o nouă reușită pentru numărul nouă de la Leicester?

gggg


Ollie Watkins și Jamie Vardy au stat pe bancă în ultimele săptămâni...

Ar fi firesc ca unul dintre cei doi atacanți să se transforme într-un majordom în timpul afișării mijlocului acestui tablou.


PUNCTE CHEIE:

  • Jamie Vardy este al doilea cel mai bun marcator din Premier League, cu 9 goluri.
  • Ollie Watkins, atacantul lui Aston Villa, a marcat de 4 ori până acum în acest sezon.
  • Watkins a marcat de 3 ori în ultimele 5 meciuri.
  • Vardy a marcat o dublă împotriva lui Watford (4-2) în penultima zi.
  • Ambele apărări sunt în dificultate: 23 de goluri primite pentru Villa și 25 pentru Leicester după 14 meciuri.