Meniu

MECI ALB ÎNTRE OSASUNA ȘI SEVILLA

OSASUNA - SEVILIA


Osasuna
se află la 10 puncte de zona retrogradării, pe locul 11 în clasamentul general, iar rezultatele sale recente au fost dezamăgitoare. Din 19 decembrie, echipa lui Arrasate a pierdut cinci din ultimele șapte meciuri. In ultimele 3 meciuri, coechipierii lui Kike (4 goluri) au pierdut un meci (2-0) cu Celta Vigo, o victorie (2-0) cu Granada și o înfrângere (0-1) cu Alaves, într-un amical disputat pe 27 ianuarie.

Sevilla, care a câștigat ultimele patru meciuri directe, va fi într-o formă bună când va vizita Pamplona. Echipa andaluză, care se află pe doar patru puncte în spatele lui Real Madrid, este mai competitivă ca niciodată, având opt meciuri fără înfrângere în La Liga. S-a impus cu 1-0 la Cadiz și 1-0 la Getafe, apoi a remizat la Valencia și Celta Vigo (1-1, 2-2). Pe o arenă în care andaluzii au triumfat cu 2-0 în sezonul trecut, noul club al lui Anthony Martial va încerca să revină pe drumul cel bun.

oso

Sevilla, care în ultimii ani a avut succes în fața lui Osasuna, ar trebui să ia cele trei puncte de la Pamplona, trei puncte cruciale în cursa pentru titlu.PUNCTE CHEIE:

  • Osasuna a pierdut 5 din ultimele 7 meciuri disputate în toate competițiile.
  • Sevilla a pierdut doar 1 meci în ultimele 10 deplasări.
  • Trebuie să ne întoarcem la 26 mai 2013 pentru a vedea ultima victorie a lui Osasuna în fața Sevillei.
  • Sevilla, vicecampioana Real Madrid, este mai mult ca niciodată în cursa pentru titlu.
  • Osasuna este blocată în jumătatea inferioară a clasamentului (locul 11).