Meniu

05 Mai 22:00 AS Roma - Leicester

AS ROMA

În această manșă secundă a semifinalelor Ligii Conferinței Europa, Roma primește pe Stadio Olimpico vizita lui Leicester. Pentru că prima manșă s-a încheiat la egalitate, 1-1, Roma are un avantaj clar, deoarece o victorie pe teren propriu o va trimite în finală. Roma este frustrată de faptul că nu a reușit să câștige prima manșă, deși a trecut în avantaj, dar a fost învinsă de un autogol.

Cu trei remize și o înfrângere în ultimele patru întâlniri, gazdele nu au nicio victorie. Acestea au fost deosebit de impresionante acasă, unde au rămas neînvinse în ultimele zece meciuri, cu șase victorii și patru remize. În acest sezon, Roma nu a pierdut încă niciun meci pe teren propriu în competițiile europene. În acest sezon, au marcat 19 goluri acasă, o medie de 3,16 goluri pe meci. Întâlnirea din prima manșă a fost prima dată când aceste două echipe s-au întâlnit vreodată.

roma






LEICESTER

Leicester se va inspira din victoria obținută în sferturile de finală în fața lui PSV în manșa secundă, pe care a câștigat-o cu 2-1 în deplasare. Aceasta a fost o victorie rară în deplasare pentru Foxes și a fost singura lor victorie în ultimele șapte meciuri în deplasare. Cea mai recentă confruntare a lui Leicester s-a încheiat cu o înfrângere cu 3-1 în fața lui Tottenham Hotspur.

S-au luptat în deplasare tot sezonul, iar cele nouă puncte obținute în deplasare sunt al patrulea cel mai mic punctaj din Premiership. Au câștigat trei victorii și au pierdut trei meciuri în deplasare în Europa în acest sezon.



În acest sezon, Roma are un record fantastic pe teren propriu în Europa, fiind neînvinsă în șase meciuri, în timp ce Leicester a avut rezultate mixte în deplasare în acest turneu. Vizitatorii au avut un sezon slab în deplasare și vor face bine să forțeze o remiză și să forțeze prelungirea meciului în acest meci. Pentru că noi credem că echipa gazdă va fi prea puternică, alegem Roma pentru a câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În trei dintre ultimele patru meciuri ale Romei s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Au primit doar două goluri în ultimele șase meciuri pe teren propriu.
  • Roma a păstrat un scor alb în patru din ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu.
  • În trei din ultimele patru meciuri ale lui Leicester s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șapte meciuri în deplasare.