Meniu

05 Mai 22:00 Eintracht Frankfurt - West Ham

EINTRACHT FRANKFURT

Eintracht Frankfurt a suferit o înfrângere înaintea returului din Europa League cu West Ham United, pe teren propriu, unde ambele echipe se luptă pentru un loc în finală. Nemții conduc cu 2-1 după prima manșă și vor încerca să încheie un parcurs fantastic în competiție cu un loc în finală. Ei vin după un eșec cu 2-0 în campionat, luni, în fața lui Bayer Leverkusen, și speră să evite o repetare a acestei performanțe atunci când îi vor primi pe Hammers. Frankfurt a făcut opt schimbări în Bundesliga pentru a pregăti acest meci. Filip Kostic, Jens Petter Hauge și Tuta au fost înlocuiți pe măsură ce jocul a continuat, iar echipa pare să fie proaspătă pentru joi.

Apărarea lui Frankfurt va fi o preocupare uriașă, deoarece nu a păstrat o foaie albă în ultimele cinci meciuri, pierzând de două ori în patru dintre ele. Nu au reușit să marcheze decât de două ori și au marcat două sau mai multe goluri în celelalte trei meciuri. Ambele echipe au marcat în ultimele nouă meciuri din Europa League și sunt neînvinse în ultimele 11 partide. Au patru remize în cinci meciuri și o victorie în șase meciuri acasă în această competiție.

WEST


WEST HAM

Sezonul lui West Ham United pare să se încheie în ultimul moment. Ei au fost deja eliminați din primele patru echipe din Premier League și nu se pot califica în Liga Campionilor pe această cale. Europa League este acum totul pentru ei, după ce au pierdut cu 2-1 în fața lui Arsenal, dar vin aici din nou în urmă, de data aceasta împotriva unei echipe puternice din ofensivă. West Ham a pierdut trei din precedentele patru meciuri și este fără victorie în ultimele patru. Au primit două goluri în ultimele două meciuri, dar nu au reușit să înscrie decât o singură dată în ultimele cinci meciuri.

Echipa din Premier League are nevoie disperată de o victorie, dar forma lor în deplasare a fost slabă, cu șapte înfrângeri în ultimele zece meciuri. Ei au fost strălucitori în ultima rundă a acestei competiții, câștigând cu 3-0 în deplasare la Lyon, dar vor avea de-a face cu un alt tip de adversar aici, mai ales după ce nu au reușit să marcheze în trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare. Ei au doar o singură înfrângere în deplasare în cinci meciuri din Europa League în acest sezon și vor spera să continue această tendință aici.


Chiar și în timp ce planifică acest meci, West Ham United trece printr-o perioadă dificilă. Ei vin după trei înfrângeri la rând și vor trebui să dea totul aici pentru a avansa, deoarece doar o victorie îi va duce dincolo de acest nivel. Ei vor juca împotriva unei echipe ofensive care încă nu a pierdut în această competiție în acest sezon, în ciuda unui record defensiv teribil. Pariem că ambele echipe vor reuși să înscrie în acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele nouă meciuri din Europa League ale lui Frankfurt
  • Frankfurt este neînvinsă în 11 meciuri din Europa League.
  • West Ham are doar două victorii în ultimele șase meciuri din Europa League.
  • Frankfurt are patru remize în cinci meciuri de Europa League disputate acasă.
  • West Ham United are trei înfrângeri consecutive.