Meniu

BAYER ȘI LEVERKUSEN CAD LA PACE

BAYERN MUNCHEN

Pentru această întâlnire din Bundesliga, Bayern Munchen primește pe Allianz Arena pe Bayer Leverkusen. Cu 58 de puncte, gazdele conduc în clasament, în timp ce oaspeții se află pe poziția a treia, cu 44 de puncte. Bayern Munchen vine după o victorie cu 1-0 în fața lui Eintracht Frankfurt, grație unui gol marcat pe final de meci de Leroy Sane. Au opt puncte avans față de Dortmund, pe poziția a doua, și par a fi pe drumul spre al 10-lea titlu de campion consecutiv. Doar unul dintre ultimele șase meciuri de campionat ale echipei gazdă s-a încheiat cu o înfrângere.

Recordul lor pe teren propriu este excelent, cu o singură înfrângere în ultimele zece meciuri din toate competițiile. Bayern Munchen a marcat în 31 din ultimele 32 de meciuri disputate împotriva lui Bayer Leverkusen, ultima înfrângere fiind înregistrată în 1989. Au câștigat ultimele patru meciuri împotriva acestor adversari, după ce au cedat precedentele două la rând.

mnu

BAYER LEVERKUSEN

În cursa pentru un loc în Liga Campionilor, Bayer Leverkusen conduce cu patru puncte pe a patra clasată, Leipzig. Au câștigat cinci din ultimele șase meciuri de campionat, ceea ce reprezintă o serie remarcabilă. Singura lor înfrângere în acest interval de timp a venit în fața lui Mainz. După ce a pierdut cu 7-1 în fața lui Bayern Munchen în meciul retur, Bayer Leverkusen va căuta să își recupereze mândria.

Pentru prima dată din sezonul 2009, vor încerca să evite să piardă cinci meciuri la rând în fața lui Bayern. Cele 44 de puncte ale lui Bayer Leverkusen sunt cele mai multe pe care le-a avut din sezonul 2012/13, când avea 45 în același moment.

O victorie a oricăruia dintre cele două cluburi va contribui foarte mult la atingerea obiectivelor respective. Avantajul lui Bayern în fruntea clasamentului va fi extins cu trei puncte, în timp ce o victorie a lui Bayer Leverkusen îi va menține pe locul trei. Ambele echipe păstrează rareori foaia albă, iar ultima întâlnire dintre ele a consemnat opt goluri. Așteptați-vă din nou la multe goluri. Sugestia noastra este GG3+.


PUNCTE CHEIE:

  • În 11 din ultimele 13 meciuri ale lui Bayern s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Bayern a marcat 14 goluri în ultimele cinci meciuri pe teren propriu,
  • În ultimele șase meciuri, Bayern a păstrat doar o singură foaie albă.
  • În ultimele zece meciuri ale lui Bayer Leverkusen s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Au păstrat o singură foaie albă în ultimele 14 meciuri.