Meniu

REALUL CÂȘTIGĂ CATEGORIC LA LONDRA

CHELSEA

Chelsea va încerca să revină pe drumul cel bun la timp pentru vizita lui Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Chelsea vine după o înfrângere cu 4-1 la Brentford și va căuta un avantaj în prima manșă după ce a pus capăt unei serii de șase victorii consecutive. Au păstrat două partide fără goluri în ultimele cinci meciuri, iar în trei dintre acestea au produs peste 2,5 goluri.

Chelsea a marcat în trei dintre ultimele cinci meciuri, dar se va baza mai mult pe forma lor de acasă din Liga Campionilor, unde au păstrat cinci meciuri consecutive fără goluri și au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre cele cinci meciuri. Nu este prima dată când cele două cluburi se întâlnesc în ultimii ani. Sezonul trecut, Chelsea a trecut de Real cu 2-0 în retur, după o remiză 1-1 în prima manșă, în drumul său spre câștigarea titlului.

REAL

Karim Benzema a revenit la Real Madrid după ce a lipsit de la El Clasico și a marcat de două ori în meciul în care Real Madrid a învins cu 2-1 pe Celta Vigo în deplasare. Înfrângerea din El Clasico este demult uitată, dar absența lui Benzema în acel meci a demonstrat cât de important este el pentru echipă. El a marcat opt goluri în precedentele patru meciuri ale lui Real Madrid, iar echipa spaniolă a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.

S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare dintre ultimele cinci meciuri. Real Madrid are două înfrângeri în Liga Campionilor în deplasare; una a fost împotriva lui Chelsea, iar cealaltă împotriva lui PSG. În ultimele cinci meciuri disputate în deplasare în Liga Campionilor, au păstrat doar trei meciuri fără goluri.Ne așteptăm la goluri în această întâlnire a titanilor, deoarece ambele echipe au fost productive în fața porții. Real Madrid a primit un impuls semnificativ odată cu revenirea lui Karim Benzema. Chelsea nu este o echipă care stă pe spate, prin urmare vom paria pe acest meci pentru a genera mai mult de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Karim Benzema are opt goluri în patru meciuri
  • Real Madrid a câștigat șase din ultimele șapte meciuri disputate
  • În fiecare din ultimele cinci meciuri ale Realului s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Chelsea a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri disputate acasă în Liga Campionilor.
  • Chelsea are cinci meciuri fără gol primit pe teren propriu în Liga Campionilor.