Meniu

06 Decembrie 17:30 Atalanta - Torino

ATALANTA

La revenirea în Serie A italiană după vacanța de Crăciun, Atalanta va vizita Torino, iar ambele echipe vor încerca să își îmbunătățească performanțele din ultima perioadă. Atalanta are 38 de puncte și se află pe poziția a patra înaintea acestui meci, în timp ce Torino are 25 de puncte și se află pe locul 11. Atalanta a remizat 0-0 cu Genoa în ultimul său meci înainte de pauză, rezultând a treia sa remiză albă în șase meciuri de campionat.

Gazdele au pierdut doar o singură dată în ultimele 12 meciuri de campionat și vor fi mari favorite în acest meci. Au fost una dintre cele mai bune marcatoare din campionat până acum, marcând două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri de campionat. Atalanta a primit un singur gol în unul din ultimele cinci meciuri de campionat.

ATAL


TORINO

Torino nu a avut un parcurs bun în ultima vreme și, având în vedere că două puncte o despart de prima jumătate a clasamentului, va privi acest meci ca pe o oportunitate de a recupera. Au pierdut cu 1-0 în fața liderului campionatului, Inter Milano, înainte de pauza de Crăciun, fiind a doua înfrângere în trei meciuri. Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri, iar cu șapte victorii în ultimele 19 meciuri de campionat, vor fi outsideri în această întâlnire.

Torino are un record lamentabil în deplasare în campionat, fără victorie în ultimele șapte meciuri, astfel că șansele sunt împotriva lor. Nu au reușit să marcheze în cinci din ultimele șase meciuri disputate în deplasare în campionat și au reușit doar un singur gol în tot acest timp. Patru dintre precedentele cinci întâlniri în deplasare din campionat s-au încheiat cu înfrângeri cu 1-0.


Forma din deplasare a celor de la Torino nu este grozavă; au câștigat doar unul dintre cele 13 meciuri de campionat disputate în deplasare, ceea ce o va mulțumi pe Atalanta, care își propune să își îmbunătățească forma de acasă. Atalanta a pierdut doar unul dintre precedentele cinci meciuri de campionat pe teren propriu și este una dintre echipele cu multe goluri marcate în campionat. În timp ce recordul defensiv al Atalantei nu este deosebit de puternic, având în vedere recentele succese ale lui Torino în materie de goluri, anticipăm că Atalanta va învinge cu un scor alb astăzi.


PUNCTE CHEIE:

  • Atalanta are trei meciuri fără gol primit în ultimele șase partide de campionat.
  • Atalanta nu a reușit să înscrie în unul din ultimele cinci meciuri.
  • Torino are două meciuri fără gol primit în ultimele 15 meciuri de campionat.
  • Ambele echipe au marcat în trei dintre ultimele patru meciuri de campionat ale Atalantei.
  • Torino nu a reușit să înscrie în șase din ultimele 10 meciuri de campionat disputate în deplasare.