Meniu

ROMA, RĂPUSĂ DE DIAVOLUL MILANEZ

AC MILAN

Milan se află acum pe locul doi în Serie A, dar până la ora la care va începe acest meci, s-ar putea să fie la șapte puncte în spatele liderului Inter. Vor juca cu Roma, care se află pe locul șase, iar victoria lui Inter în fața lui Bologna mai devreme în aceeași zi, se poate adăuga la povara lui Milan. Milan a învins-o pe Empoli cu 4-2 în deplasare în ultimul meci de campionat din 2021. Aveau nevoie de victorie, deoarece aveau doar un punct în precedentele două meciuri din Serie A, incluzând o înfrângere cu 1-0 acasă la Napoli, ocupanta locului trei, care joacă cu Juventus mai târziu tot Joi.

Milan a câștigat doar unul dintre ultimele patru meciuri de campionat pe teren propriu, și ar rămâne pe locul al doilea dacă ar câștiga cu Roma. După ce a câștigat primele cinci meciuri pe teren propriu în acest sezon, pe final de an vedem o scădere semnificativă a formei. Ambele cluburi au marcat goluri în șase din ultimele nouă meciuri de campionat. Ambele cluburi au marcat în ultimele trei întâlniri de campionat împotriva Romei, Milan câștigând meciul invers cu 2-1 în acest sezon.

ACMM


AS ROMA

Roma se află în prezent pe locul șase în Serie A, la șase puncte de ultimul loc în Liga Campionilor. Au avut un sezon mixt sub conducerea lui Jose Mourhino, cu zece victorii și șapte înfrângeri în campionat. Roma a terminat anul 2021 cu șapte puncte din trei meciuri, inclusiv o victorie cu 4-1 în fața Atalantei, echipa de pe locul patru pe care joacă pentru un loc în Liga Campionilor. Roma va spera la mai multe goluri din partea lui Tammy Abraham, care a marcat de două ori pentru Chelsea în acel meci.

În Serie A, forma lor din deplasare demonstrează lipsa de încredere. În nouă meciuri, nu s-a înregistrat nicio remiză, cu patru victorii și cinci înfrângeri. Au câștigat trei din ultimele cinci, dar au pierdut și cu Bologna și Venezia. Ambele formații au marcat în cinci din ultimele opt meciuri din deplasare din Serie A. În acest meci, mergeți pentru această statistică.


Milan nu își poate permite să mai piardă puncte și trebuie să înceapă 2022 cu o victorie în campionat. Dacă Inter câștigă la Bologna mai devreme în această zi, această realizare va fi mult mai importantă. Milan, pe de altă parte, nu a avut un an bun în 2021, iar acum se confruntă cu o echipă imprevizibilă a Romei. Va reuși Tammy Abraham să marcheze în mod constant pentru ei în acest sezon? În acest meci, se recomandă un pariu pe faptul că ambele echipe vor marca.


PUNCTE CHEIE:

  • În cinci din ultimele opt meciuri de campionat disputate de Roma în deplasare, ambele echipe au marcat.
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele nouă meciuri de campionat disputate de Milan pe teren propriu.
  • În ultimele trei meciuri de campionat dintre aceste două echipe au marcat ambele echipe.