Meniu

ANTRENAMENT PENTRU NAPOLI ÎN VENEȚIA


VENEZIA

Venetia se află sub presiune în timp ce se pregătește să primească duminică una dintre cele mai bune echipe din Serie A, Napoli. O prestație slabă ar putea împinge echipa lui Zanetti în zona de retrogradare, deoarece Venetia are în prezent un avans de doar un punct față de a 18-a și prima echipă retrogradabilă. Actuala echipă de pe locul 17 în Serie A, care a fost eliminată din Cupa Italiei de Atalanta (0-2) pe 12 ianuarie, nu a mai câștigat un meci din 21 noiembrie.

Venetia a primit doar trei puncte din douăzeci și șapte posibile, ceea ce explică prăbușirea ei lentă în abis! După un 1-1 cu Empoli, partenerii lui Aramu (5 goluri) au fost învinși cu 2-1 de Inter Milano în Lombardia, în ziua precedentă.

NAPO

NAPOLI

Napoli, învingătoare confortabilă în deplasare (2-0), țintește a doua victorie consecutivă în fața acestei mici formații din Venetia. Tânărul de la Inter Milano, aflat la doar patru puncte în spatele liderului, se află pentru prima dată în carieră în plină cursă pentru titlu și este pe cale să înregistreze a patra victorie consecutivă în Serie A, după cele cu Sampdoria (1-0), Bologne (2-0) și Salernitana (4-1).

Napoli, nu a suferit decât o singură înfrângere în deplasare și are o șansă bună de a obține a opta victorie în campionat, la a 12-a deplasare.

Decalajul și diferența de nivel dintre cele două structuri par a fi prea mari...

Pe Stadio Pierluigi Penzo, Napoli ar trebui, în mod logic, să ia toate cele trei puncte.

PUNCTE CHEIE:

  • Napoli este pe locul 2 în cursa pentru titlu.
  • Veneția ocupă locul 17 și este aproape de zona retrogradării.
  • Napoli s-a impus fără probleme în prima manșă (2-0).
  • Veneția nu a mai câștigat în Serie A de 9 meciuri (3 egaluri și 6 înfrângeri).
  • Napoli are o serie de 3 victorii consecutive în Calcio.