Meniu

BETIS CEDEAZĂ ACASĂ CU VILLARREAL

BETIS

Acest meci din La Liga opune Betis și Villarreal pe Estadio Benito Villamarn. Cu 40 de puncte, gazdele se află pe locul trei, în timp ce oaspeții sunt pe locul șapte, cu 32 de puncte. Betis se află la șase puncte de Sevilla, pe poziția a doua, și la zece puncte de Real Madrid, pe prima poziție. Ei se află pe locurile de Liga Campionilor, deși sunt la doar patru puncte de campioana Atletico Madrid. Atletico a jucat cu un meci mai mult decât Betis.

Cu două victorii și un egal în ultimele trei meciuri de campionat, sunt neînvinși. Betis a câștigat șase din precedentele nouă meciuri de campionat, iar în cinci dintre aceste triumfuri au fost marcate cel puțin trei goluri. Cu toate acestea, au un record negativ împotriva lui Villarreal, pierzând șapte din ultimele unsprezece meciuri de campionat.

beti

VILLAREAL

Villarreal a învins Mallorca cu 3-0 în cel mai recent meci al său și acum se află abia în afara locurilor de calificare europeană. Sunt la doar două puncte sub Real Sociedad, care se află pe ultimul loc în calificări. Au jucat cu un meci mai mult decât Sociedad. În ultimele zece meciuri, Villarreal a pierdut doar de două ori în toate competițiile.

În precedentele patru deplasări la Betis, au câștigat o singură dată. Villarreal are un record recent oribil în deplasare, pierzând patru din ultimele șase meciuri. Acesta este același număr de înfrângeri pe care le-au avut în precedentele 22 de meciuri în deplasare. Ei au al doilea cel mai slab record de goluri marcate din campionat în deplasare, cu doar șapte goluri în zece meciuri.

Betis are cel mai bun sezon din 1994/95 și va fi nerăbdătoare să obțină puncte pentru a ține pasul cu fruntașele. Faptul că Villarreal are un palmares bun împotriva lui Betis le va da încredere. Echipa gazdă a fost într-o formă excelentă în ultima vreme, iar noi mizăm pe o victorie sau o remiză în acest meci cu un total de peste 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • Cinci din ultimele șase meciuri ale lui Betis au produs peste 2,5 goluri.
  • Betis a păstrat trei meciuri fără gol în ultimele șase partide.
  • Au pierdut doar o singură dată în ultimele șase meciuri.
  • Șapte din ultimele opt meciuri ale lui Villarreal au produs peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele șase meciuri în deplasare.