Meniu

VILLARREAL, ELIMINARE SURPRIZĂ DIN CUPĂ

SPORTING GIJON

Sporting Gijon, din Segunda División, va înfrunta pe Villarreal, din La Liga, în turul 32 din Copa del Rey. Gijon este neînvinsă în ultimele patru meciuri, cu două remize și două victorii, dar a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci partide. În plus, nu au reușit să înscrie într-unul din ultimele cinci meciuri. Ei au avut probleme acasă, câștigând doar o singură dată în ultimele șapte meciuri și nereușind să păstreze o foaie albă în ultimele cinci. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri pe teren propriu, dar au pierdut două meciuri consecutive cu Villarreal.

sporti
VILLARREAL

Villarreal a învins Gijon de cinci ori în ultimele șase întâlniri, iar succesul lor recent sugerează că vor fi favoriți pentru a câștiga din nou aici. Ei au câștigat șase meciuri consecutive înainte de acest meci, marcând trei sau mai multe goluri în cinci dintre ele. Ultima dată când aceste două echipe s-au întâlnit, ambele au fost în La Liga, iar Villarreal a măturat Gijon, câștigând ambele meciuri cu 3-1.

Villarreal a zdrobit Sanluqueno cu 7-1 în runda precedentă din Copa del Rey și, deși Gijon poate reprezenta o provocare mai dificilă, credem că acesta este un meci pe care Villarreal îl poate câștiga cu ușurință. Vizitatorii vin în acest meci cu 22 de goluri în ultimele cinci meciuri din toate competițiile. Au păstrat două meciuri fără gol în ultimele cinci partide și au obținut trei victorii consecutive în deplasare.


Villarreal a condus la pauză și la pauză în trei dintre ultimele cinci meciuri și se află într-o serie de șase victorii consecutive. Vor fi favoriți în fața unei echipe din liga a doua care a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri. Gijon a câștigat doar unul din ultimele șapte meciuri pe teren propriu, așa că va fi o întâlnire dificilă pentru ei. Villarreal este favorită să câștige ambele reprize.

PUNCTE CHEIE:

  • Villarreal are șase victorii consecutive înainte de acest meci.
  • Sporting Gijon are o singură foaie albă în ultimele cinci meciuri
  • Villarreal a marcat trei sau mai multe goluri în cinci din ultimele șase meciuri.
  • Sporting Gijon nu are nicio foaie albă în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.
  • Sporting Gijon are o singură victorie în ultimele șapte meciuri pe teren propriu.