Meniu

MILAN, PUSĂ LA COLȚ DE LIVERPOOL

AC MILAN

Liverpool a dominat Grupa B a Ligii Campionilor și va dori să încheie sezonul pe un loc fruntaș atunci când va merge la Milano. Liverpool conduce grupa cu 15 puncte, la 11 puncte de Milan, care ocupă locul trei. Milan a câștigat primul meci din grupă, un triumf în deplasare cu Atletico Madrid, iar acum are totul de jucat. Vor spera ca Porto să piardă cu Atletico Madrid în celălalt meci pentru a putea termina pe locul doi.

Milan s-a îmbunătățit în ultimele meciuri; au câștigat două meciuri consecutive și au păstrat trei meciuri fără gol în ultimele patru partide. Au multe în joc în acest meci și au marcat mult în ultima vreme, așa că ne așteptăm ca această tendință să continue. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei dintre cele cinci meciuri anterioare ale lor. Au marcat doar într-unul din cele cinci meciuri din Liga Campionilor din acest sezon, dar au păstrat doar o singură foaie albă, ambele echipe marcând în trei dintre ele.

FGGFF

LIVERPOOL

În ultimul lor meci, Liverpool a avut nevoie de un gol în ultimul minut pentru a învinge Watford. Liverpool a obținut a cincea victorie consecutivă datorită golului lui Divock Origi, iar victoria cu 1-0 a fost a patra fără gol primit în cinci meciuri. În această grupă, nu au nimic de jucat și, având în vedere că urmează o serie dificilă de meciuri în decembrie, ne așteptăm ca Jurgen Klopp să odihnească majoritatea celor mai buni jucători ai săi.

Chiar și cu cei mai buni jucători odihniți, Reds este încă un club formidabil și ne așteptăm ca ei să lupte pentru trei puncte. Vizitatorii au marcat în fiecare dintre cele 22 de meciuri din acest sezon, iar în patru dintre cele cinci meciuri anterioare au marcat două sau mai multe goluri. Trei dintre ultimele cinci meciuri au dat peste 2,5 goluri, cu un singur gol primit în aceste cinci partide.


Milan are totul de jucat; șansele sale de a termina pe locul doi depind de rezultatul celuilalt meci dintre Porto și Atletico Madrid, dar trebuie să câștige aici. Aceasta implică faptul că nu au de ales decât să lovească și să se apere cu succes. Ar putea fi dificil să o țină pe Liverpool în afara terenului, dar Milan poate spera cel puțin că roșiii vor odihni unii dintre jucătorii lor cheie. Cu toate acestea, ne așteptăm la o echipă dificilă a lui Liverpool, iar peste 2,5 goluri pare a fi cel mai probabil rezultat.


PUNCTE CHEIE:

  • Liverpool a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.
  • Milan are două victorii consecutive cu meciuri fără gol.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Liverpool au produs peste 2,5 goluri.
  • Milan a marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Milan au produs peste 2,5 goluri.