Meniu

MALATYASPOR PIERDE ȘI LA TRABZON

TRABZONSPOR

Pentru această întâlnire din Superliga Turciei, Trabzonspor va primi pe stadionul Medical Park pe Yeni Malatyaspor. Cu 46 de puncte din 19 meciuri, gazdele se află pe primul loc, în timp ce oaspeții sunt pe ultimul loc, cu 15 puncte. Trabzonspor are un avans de șapte puncte în fruntea clasamentului, dar a pierdut puncte în ultima perioadă, cu două înfrângeri și o remiză în ultimele patru partide. Se luptă pentru primul lor titlu de campion din 1984 și vor dori să înceapă sezonul cu o victorie. Trabzonspor este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, cu șase victorii și trei remize. Ei au un record puternic împotriva lui Yeni Malatyaspor, având șase victorii în ultimele șapte întâlniri. Trabzonspor a câștigat toate cele patru meciuri anterioare disputate pe teren propriu împotriva acestui adversar, ambele echipe marcând în fiecare dintre aceste partide.

TRABAN


YENI MALATYASPOR

Malatyaspor a avut un sezon dificil până acum și va spera că pauza de iarnă i-a ajutat să întoarcă lucrurile. În prezent, aceștia sunt pe ultimul loc în clasament și sunt în pericol serios de retrogradare. Sunt la trei puncte de salvare, dar au o misiune dificilă în fața liderului campionatului, care încă nu a pierdut acasă. Malatyaspor a câștigat doar patru din cele 19 meciuri disputate în acest sezon și nu a câștigat niciun meci de campionat în ultimele nouă. Ultima lor victorie în campionat a venit în octombrie, când au învins-o pe Altay cu 2-1. Principala lor problemă în deplasare a fost lipsa de goluri, cu doar trei goluri marcate în nouă meciuri în deplasare.


Malatyaspor are un record slab de goluri marcate în deplasare, marcând în medie un gol la fiecare trei meciuri. Trabzonspor va fi nerăbdătoare să pună capăt celor 38 de ani de așteptare pentru un titlu de campionat și să pornească cu cel mai bun start posibil în noul an. Credem că echipa gazdă va câștiga acest meci cu mai puțin de 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • Doar două dintre ultimele șapte meciuri ale lui Trabzonspor au avut peste 2,5 goluri.
  • Au păstrat un scor alb în ultimele cinci meciuri pe teren propriu.
  • Au marcat mai mult de 2 goluri într-un meci doar o singură dată în ultimele 12 meciuri.
  • Malatyaspor a încasat 15 goluri în ultimele cinci meciuri, la o medie de 3 goluri pe meci.
  • Două din ultimele șase meciuri au avut peste 2,5 goluri.