Meniu

TRICOLORII, ÎNVINȘI ȘI ÎN BOSNIA

BOSNIA-HERȚEGOVINA

Bosnia-Herțegovina a obținut un punct în partida cu Finlanda, 1-1, în Grupa 3 a Ligii B, în debutul campaniei din Liga Națiunilor. Când va înfrunta România în al doilea meci, va spera la un rezultat mai bun. Bosnia-Herțegovina a ajuns la acest meci fără înfrângere pentru a doua oară consecutiv, după ce anterior a învins Luxemburg, obținând singura victorie în șapte meciuri.

În ultimele șapte meciuri, Bosnia-Herțegovina nu a marcat mai mult de un gol și doar două din ultimele zece meciuri au produs mai mult de 2,5 goluri. Nu a reușit să marcheze de trei ori în ultimele cinci meciuri și a marcat doar două goluri în aceste cinci partide. Bosnia și Herțegovina nu a câștigat în ultimele nouă meciuri competitive pe teren propriu.

ROM

ROMANIA

România vine după o înfrângere cu 2-0 în Muntenegru, care a coborât-o pe ultimul loc al grupei. A fost a doua înfrângere în trei meciuri, niciunul dintre acestea nu s-a încheiat cu o victorie. Trei dintre precedentele cinci meciuri ale României s-au încheiat la egalitate fără goluri, iar România a câștigat doar două dintre ultimele opt meciuri. În două din ultimele opt meciuri, au marcat mai mult de un gol.

În ultimele zece meciuri, au marcat mai puțin de 2,5 goluri în opt dintre ele. Nu s-au descurcat la fel de bine nici în deplasare, având doar două victorii în ultimele 11 meciuri pe teren propriu. Aceasta este prima lor întâlnire cu Bosnia-Herțegovina de la calificările pentru Euro 2012, în 2011. Ei s-au impus cu 3-0 pe teren propriu, după ce atunci au pierdut cu 2-1 în deplasare.

În întâlnirile recente dintre aceste două țări, scorurile mici au fost regula. Cel mai puternic departament al lor este apărarea și ne așteptăm ca același lucru să fie valabil și aici. Țintiți pentru mai puțin de 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Bosnia-Herțegovina nu a reușit să marcheze în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Opt din ultimele 10 meciuri ale Bosniei-Herțegovina au produs sub 2,5 goluri.
  • România nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri.
  • Opt din ultimele 10 meciuri ale României au produs sub 2,5 goluri.
  • România nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri.