Meniu

NEMȚII REMIZEAZĂ ȘI CU ANGLIA

GERMANIA

După un eșec cu 1-0 în Ungaria, Anglia se va deplasa în Germania pentru al doilea meci din Grupa 3 a Ligii A din Liga Națiunilor. Cei Trei Lei au avut o prestație slabă pe Puskas Arena și sunt pe bună dreptate pe ultimul loc în grupă, în timp ce Germania este pe locul doi, după ce a remizat în deplasare cu Italia (1-1). Gazdele Germaniei sunt acum neînvinse în zece meciuri, în ciuda celor două remize din ultimele două partide.

Nu a reușit să înscrie decât în două din ultimele 15 meciuri și va dori să se răzbune în această partidă. Ultima echipă care a învins-o a fost Anglia, într-o înfrângere cu 2-0 la Euro 2020. De când Hansi Flick a preluat conducerea, germanii au fost o echipă foarte diferită. Ei vin în acest meci cu un record puternic pe teren propriu, după ce au câștigat ultimele patru meciuri și sunt neînvinși în ultimele șase.

GERN

ANGLIA

În ultimele șase întâlniri, Germania are trei victorii, în timp ce Anglia are două. Acesta a fost întotdeauna un meci important, iar Anglia va trebui să își intensifice jocul în deplasarea în Germania. Gareth Southgate a aliniat doi debutanți împotriva Ungariei, dintre care unul, James Justin, a fost accidentat, iar celălalt, Jarrod Bowen, a jucat bine. Se așteaptă ca Bowen să își păstreze locul în Germania, dar după o campanie internă riguroasă și obositoare, Southgate va trebui să își forțeze și mai mult trupele. Prima înfrângere a Angliei în zece meciuri a ridicat mai multe probleme decât soluții, în special la mijlocul terenului, deoarece cuplul Jude Bellingham-Declan Rice nu a reușit să protejeze în mod adecvat apărătorii.

Southgate va dori ca echipa sa să își reia forma defensivă, care i-a făcut să păstreze trei meciuri fără goluri în ultimele cinci partide. El își va aminti, totuși, că acestea au venit împotriva unor echipe cu mult mai puține resurse - Coasta de Fildeș, San Marino și Albania. Anglia a marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre cele patru meciuri de dinaintea confruntării cu Ungaria.

Anglia va fi outsider în acest meci și va fi iritată că se deplasează în Germania atât de repede după ce a pierdut în fața unei Ungarii mult mai slab cotate. Germania s-a descurcat bine să scoată o remiză în Italia și a avut performanțe bune acasă sub conducerea lui Hansi Flick. Având în vedere forma recentă a gazdelor, o victorie este o posibilitate clară.


PUNCTE CHEIE:

  • Anglia nu a reușit să înscrie nici măcar o dată în ultimele 15 meciuri.
  • Anglia are două victorii în șase întâlniri cu Germania
  • Germania are trei victorii în șase întâlniri cu Anglia.
  • Germania este neînvinsă în ultimele 10 meciuri.
  • Germania a marcat două sau mai multe goluri în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.