Meniu

DORTMUND ÎȘI ASIGURĂ LOCUL SECUND

STUTTGART

Mercedes-Benz Arena din Stuttgart găzduiește Borussia Dortmund în acest meci din Bundesliga. Cu 27 de puncte, echipa gazdă se află pe locul 15, în timp ce formația din deplasare este pe locul 2, cu 57 de puncte. Stuttgart a ajuns la patru meciuri fără înfrângere, ceea ce o scoate din zona retrogradării cu un punct. Este pentru a doua oară în acest sezon când au ajuns la patru meciuri fără înfrângere și au adunat opt puncte în acest timp.

Aceasta este o îmbunătățire de șase puncte față de precedentele nouă întâlniri. În cel mai recent meci, au remizat, 1-1, cu Arminia Bielefeld, o echipă aflată la rândul ei în dificultate. În ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu, au adunat șapte puncte din nouă posibile. Pentru prima dată în acest sezon, Stuttgart a ajuns la trei meciuri fără înfrângere pe teren propriu, câștigând ambele partide cu același scor, 3-2.

dort

BORUSSIA DORTMUND

Ultimul meci disputat de Dortmund a fost o înfrângere cu 4-1 pe teren propriu în fața celor de la Leipzig, punând astfel capăt șanselor lor de a câștiga campionatul. Acum se află la nouă puncte în spatele lui Bayern Munchen, care pare a fi pe drumul spre al zecelea titlu consecutiv. Dortmund avea șase meciuri fără înfrângere până la înfrângerea cu Leipzig. Ei vor încerca să revină pe drumul cel bun în acest meci și să își asigure locul doi în campionat.

Dortmund a rămas neînvinsă în ultimele șase meciuri în deplasare din campionat. Au câștigat șase din ultimele șapte meciuri în deplasare la Stuttgart, singura înfrângere fiind înregistrată în sezonul trecut. Dortmund nu a reușit să înscrie decât într-un singur meci din cele 25 de meciuri cu Stuttgart, deși a marcat în 14 din ultimele 15 întâlniri.

Stuttgart trebuie să câștige sever acest meci, deoarece orice nouă înfrângere îi va duce la retrogradarea în temuta zonă de retrogradare. Dortmund trebuie să câștige toate meciurile și să spere la un mic miracol că Bayern Munchen pierde puncte pentru a avea șanse la titlu. Recordul lor defensiv superb în deplasare va face lucrurile dificile pentru vizitatori. Dortmund este alegerea noastră pentru a câștiga acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • În patru din ultimele șase meciuri ale lui Stuttgart s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele zece meciuri.
  • În ultimele patru meciuri disputate de Stuttgart pe teren propriu s-au marcat 18 goluri, cu o medie de 4,5 goluri pe meci.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Dortmund s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Dortmund a primit doar două goluri în ultimele patru meciuri în deplasare.