Meniu

BARCELONA, ELIMINARE RUȘINOASĂ

BAYERN MUNCHEN

Șansele Barcelonei de a-și păstra statutul în Liga Campionilor atârnă de un fir de ață înainte de deplasarea în Germania, unde va înfrunta Bayern Munchen. Aflată pe locul al doilea în Grupa E, cu șapte puncte, joacă împotriva liderului Bayern, care are 15 puncte și și-a asigurat deja prima poziție. Bayern a câștigat toate meciurile din grupă și vine în acest meci după o victorie în Bundesliga împotriva Borussiei Dortmund. Bayern a ajuns să se bucure de acest meci în ultimii ani.

A zdrobit Barcelona cu 3-0 în primul meci din această grupă, obținând a treia victorie consecutivă în fața echipei spaniole. În ultimele trei meciuri, nu au marcat mai puțin de trei goluri. Robert Lewandowski a marcat patru goluri în fiecare dintre cele trei meciuri. Atacantul polonez vine și în acest meci pe o linie fierbinte de goluri. În ultimele cinci meciuri, el a marcat cinci goluri.

Stats


BARCELONA

Barcelona a părut șovăielnică în înfrângerea suferită acasă cu Real Betis, iar la Munchen se va confrunta cu un adversar mult mai puternic. Acest sezon nu a fost ușor pentru ei, iar cele două meciuri cu Bayern Munchen acasă și Benfica în deplasare din această grupă au fost cele mai importante. În ambele ocazii, au fost învinși cu 3-0. Ei trebuie să reproducă rezultatul de la Benfica aici, iar cea mai mare îngrijorare este că Benfica joacă acasă împotriva celei mai slabe echipe din grupă.

Barcelona trebuie să câștige în această seară pentru a fi sigură, iar având în vedere forma lor recentă, nu par promițătoare. Barcelona va avea nevoie de o strategie puternică pentru a o învinge pe Bayern în Germania, deoarece au câștigat doar patru din ultimele zece meciuri. În Liga Campionilor, au avut trei meciuri consecutive fără goluri, însă două dintre ele au fost împotriva lui Dinamo Kiev și unul împotriva Benficăi.


Barcelona încă nu și-a găsit picioarele după un început de sezon ezitant și vine în acest meci după un eșec în La Liga. Înfruntă o echipă a lui Bayern care vine după o victorie crucială împotriva lui Dortmund, precum și după un parcurs bun împotriva acesteia. Barcelona se confruntă cu o misiune dificilă, mai ales împotriva lui Robert Lewandowski, aflat în formă. Bayern este favorită la victorie.


PUNCTE CHEIE:

  • Robert Lewandowski a marcat cinci goluri în ultimele cinci meciuri ale lui Bayern.
  • Robert Lewandowski a marcat în fiecare dintre ultimele trei meciuri ale lui Bayern împotriva Barcelonei.
  • Barcelona are trei meciuri fără gol primit în ultimele sale partide din Liga Campionilor.
  • Barcelona are trei înfrângeri consecutive împotriva lui Bayern Munchen, ultimele două de-a dreptul umilitoare.