Meniu

ATALANTA PIERDE CU VILLARREAL

ATALANTA

Atalanta și Villarreal au ratat ambele șanse de a avansa în turul doi al Ligii Campionilor în cele mai recente apariții. Ele se întâlnesc de această dată la Bergamo, într-un meci din Grupa F pe care niciuna dintre cele două echipe nu-și poate permite să-l piardă. Gazdele, Atalanta, se află pe locul trei, cu șase puncte, în timp ce Villarreal este pe locul doi, cu șapte puncte. În cel mai recent meci din Liga Campionilor, Atalanta a condus de două ori în fața lui Young Boys, dar a sfârșit prin a urmări meciul și a avut norocul de a obține un punct în remiza 3-3.

De atunci, au câștigat toate cele trei meciuri de atunci și vin în acest meci pe o notă bună, după ce au învins atât Juventus, cât și Napoli în Serie A. Nu au multe meciuri fără goluri, dar au câștigat șase din ultimele zece meciuri. Au marcat două sau mai multe goluri în patru din precedentele cinci meciuri, iar toate cele patru meciuri de acasă au generat peste 2,5 goluri, ambele echipe marcând în patru din ultimele cinci meciuri.

Statistici Atalanta Villarreal


VILLARREAL

Villarreal se află într-o serie de înfrângeri, cu doar trei victorii și cinci înfrângeri în ultimele zece meciuri. Ei vin în acest meci după ce au pierdut în deplasare la Sevilla, a treia înfrângere în patru meciuri, și cu doar o singură foaie curată în ultimele cinci meciuri. Foaia albă a venit în Copa Del Rey împotriva Victoria FC, iar ei vor spera la o repriză aici. Nu au reușit să înscrie în două din ultimele cinci meciuri, în timp ce au obținut două victorii și nu au reușit să înscrie în patru din cele nouă meciuri în deplasare din acest sezon.

Ambele lor victorii în Liga Campionilor au venit împotriva Young Boys în acest sezon, iar ei au încasat două sau mai multe goluri în trei dintre ultimele cinci meciuri din competiție. De asemenea, au marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor și au păstrat doar o singură foaie albă.

Atalanta este într-o formă extraordinară și va fi încrezătoare după ce a câștigat două din ultimele trei meciuri împotriva lui Napoli și Juventus. Principala lor vulnerabilitate în ultimele meciuri a fost o apărare fragilă, pe care Villarreal va încerca să o exploateze în ciuda formei lor proaste. Aici, un pariu bun este că meciul se va termina cu mai mult de 2,5 goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Atalanta a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri.
  • Atalanta este neînvinsă în ultimele 10 meciuri.
  • În trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Villarreal s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Villarreal are o victorie în ultimele cinci meciuri.
  • Ultimele patru meciuri disputate de Atalanta pe teren propriu au produs peste 2,5 goluri în fiecare dintre el.