Meniu

LEICESTER TRECE UȘOR DE WATFORD

LEICESTER

Leicester a avut un sezon dezastruos în campionat și speră să câștige Cupa Angliei când o va primi pe Watford pe King Power Stadium. Campioana în exercițiu a venit din urmă și a învins-o pe Liverpool cu 1-0 în ultima confruntare, urcând pe locul 10 în clasament, cu 25 de puncte. Cu 13 puncte, oaspeții se află pe locul 17. Leicester va încerca să își îmbunătățească performanța recentă și își va dori să aibă șanse în fața unei echipe în fața căreia nu a pierdut în ultimele 23 de meciuri pe teren propriu. Clubul gazdă, care a câștigat primul său campionat în Cupa Angliei în sezonul trecut, a jucat ultima dată cu Watford în Cupa Angliei în 1982, câștigând cu 2-0. Deținătorii trofeului au fost eliminați în turul al treilea doar o singură dată în ultimele nouă sezoane.

leice


WATFORD

Watford a avut un sezon slab și speră ca FA Cup să le aducă o ușurare de care au mare nevoie. Se află la doar două puncte deasupra zonei de retrogradare și a jucat cu un meci mai mult decât echipa de pe ultimul loc. Watford a pierdut opt din ultimele nouă meciuri și a pierdut șase din precedentele nouă. În ultimii doi ani, au părăsit Cupa Angliei în turul al treilea, deși ultima dată când au întâlnit deținătoarea trofeului a fost în sferturile de finală ale sezonului 2015/16, când au învins-o pe Arsenal cu 2-1.


Leicester va fi dornică să demonstreze că victoria de anul trecut nu a fost o întâmplare și va fi încrezătoare în capacitatea sa de a învinge o echipă care se luptă pentru victorie. Watford ar putea fi distrasă, deoarece obiectivul lor major în acest sezon este de a rămâne în Premier League. Performanțele trecute ale acestor echipe indică faptul că va fi o dispută cu multe goluri, în care deținătoarea trofeului va ieși victorioasă. Mizăm pe o victorie a lui Leicester cu peste 2,5 goluri marcate.

PUNCTE CHEIE:

  • În nouă din ultimele zece meciuri ale lui Leicester s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • În ultimele 20 de meciuri au păstrat doar două meciuri fără goluri.
  • Leicester a câștigat ultimele patru meciuri pe teren propriu.
  • În șase din ultimele șapte meciuri ale lui Watford s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele 17 meciuri.