Meniu

DORTMUND, VICTORIE NEBUNĂ LA FRANKFURT

EINTRACHT FRANKFURT

În prima confruntare a anului pentru ambele formații, Eintracht Frankfurt primește pe Deutsche Bank Park pe Dortmund. Cu 27 de puncte, echipa gazdă se află pe locul șase, în timp ce oaspeții sunt pe locul doi, cu 34 de puncte. Eintracht Frankfurt are un bilanț bun pe teren propriu în acest sezon, având o singură înfrângere, dar a pierdut puncte, remizând patru din cele opt meciuri disputate.

Ei se află într-o perioadă de formă fantastică, având o singură înfrângere în ultimele 11 meciuri, iar aceasta a fost în decembrie, în deplasare la Hoffenheim. Eintracht Frankfurt a obținut trei victorii și patru remize în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui Dortmund. Ultimele patru meciuri împotriva lor s-au încheiat toate la egalitate. În ultimele 27 de meciuri pe teren propriu din Bundesliga, au pierdut doar o singură dată. După relansarea campionatului, în ianuarie, Eintracht Frankfurt nu a mai pierdut de șase ani.

DORT


DORTMUND

Dortmund a retrogradat din nou pe locul doi, în spatele lui Bayern Munchen. Bayern are nouă puncte în fața lor, dar nu se pot învinovăți decât pe ei înșiși pentru starea lor actuală. Dortmund are puține probleme în a ajunge în spatele porții, dar apărarea lor a fost abisală. Au marcat cel puțin două goluri în 26 din ultimele 31 de meciuri, ceea ce reprezintă un record incredibil.

Eintracht Frankfurt este echipa din Bundesliga împotriva căreia Borussia Dortmund a câștigat cele mai multe meciuri. Au învins-o de 46 de ori, dar nu au câștigat în ultimele șapte meciuri în deplasare. În ultimele cinci meciuri disputate în deplasare în toate competițiile, Dortmund a câștigat doar o singură dată.


Dortmund rareori pierde două meciuri la rând, însă în acest sezon a câștigat toate meciurile după o înfrângere. Eintracht Frankfurt are un record puternic pe teren propriu, în timp ce Dortmund a avut probleme în deplasare. Preconizăm că Eintracht Frankfurt își va menține recordul excelent pe teren propriu, câștigând sau remizând acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Cinci din ultimele șapte meciuri ale lui Eintracht Frankfurt au avut peste 2,5 goluri.
  • Au câștigat ultimele trei meciuri pe teren propriu și nu au mai câștigat patru meciuri la rând din ianuarie 2021.
  • Eintracht Frankfurt a păstrat doar o singură foaie albă în ultimele zece meciuri.
  • Doar într-unul din ultimele zece meciuri ale lui Dortmund s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Au păstrat doar două partide fără gol în ultimele zece meciuri.