Meniu

SCOȚIA CÂȘTIGĂ UȘOR CU ARMENIA

SCOTIA

Armenia a ocupat prima poziție în Grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor, după o victorie surprinzătoare în fața Republicii Irlanda. Pentru următorul meci, se va deplasa în Scoția, în încercarea de a-și consolida victoria din prima rundă. Scoția va juca primul său meci în această competiție, după ce a fost scutită de ziua 1 din cauza meciului de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială cu Ucraina.

Au pierdut meciul, iar acum caută să revină pe drumul cel bun după trei înfrângeri consecutive. Ei se vor baza pe o serie bună de goluri și ar trebui să reușească acest lucru mai bine decât Armenia. Scoțienii au marcat în fiecare din ultimele nouă meciuri și au marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci deplasări.

arm

ARMENIA

După victoria cu 1-0 împotriva Irlandei, Armenia intră în acest meci cu un moral ridicat. Cu toate acestea, în timp ce se pregătesc pentru prima lor întâlnire cu Scoția, o problemă iese în evidență: nu au câștigat în ultimele șapte meciuri în deplasare și au marcat doar o dată în ultimele cinci meciuri. În ultimele 13 meciuri disputate în toate competițiile, Armenia a obținut doar două victorii - împotriva Irlandei și Muntenegrului - și doar trei meciuri fără gol primit.

Nici în apărare nu excelează; în trei din ultimele cinci meciuri au primit patru sau mai multe goluri. Vizitatorii au încasat 18 goluri în ultimele cinci meciuri, iar confruntarea cu o echipă a Scoției care încă se resimte după înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei Mondiale nu este situația ideală pentru armeni.



Scoția se va întoarce pe Hampden Park, locul unde a pierdut recent în fața Ucrainei în calificările pentru Cupa Mondială. Ei încă suferă, iar o victorie este cel mai îndepărtat lucru din mintea lor. În comparație cu Armenia, scoțienii au avut o serie extraordinară de goluri și nu ne așteptăm ca vizitatorii să îi poată opri. Armenia nu a marcat multe goluri în deplasare, ceea ce se potrivește bine cu obiectivele Scoției pentru acest meci. Scoția este favorită să câștige cu un scor alb.



PUNCTE CHEIE:

  • Scoția a marcat două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Scoția a marcat în fiecare din ultimele nouă meciuri.
  • Armenia are două victorii în 12 meciuri.
  • Scoția are șase victorii în 10 meciuri.
  • Armenia nu a reușit să înscrie în patru din ultimele cinci meciuri.