Meniu

REAL TRECE ȘI DE GETAFE

REAL MADRID

În cea de-a 30-a zi din La Liga, Real Madrid primește pe Santiago Bernabeu pe Getafe. Gazdele conduc în clasament cu 69 de puncte din treizeci de meciuri, în timp ce oaspeții au 32 de puncte din treizeci de meciuri și ocupă locul paisprezece în clasament.

Real Madrid conduce Barcelona cu nouă puncte și este pe cale să câștige La Liga la finalul sezonului, dacă nu se întâmplă ceva catastrofal. Los Blancos vin după o victorie entuziasmantă în Liga Campionilor cu 3-1 în fața lui Chelsea, la Londra. Ei au câștigat șapte din ultimele opt meciuri, precum și patru din ultimele cinci meciuri pe teren propriu.

GETfe

GETAFE

Getafe este aproape sigur că va evita retrogradarea în Segunda Division și va avea ca obiectiv o clasare la mijlocul clasamentului până la finalul sezonului. Aceștia au venit la meci cu o victorie cu 1-0 pe teren propriu în fața celor de la Mallorca, întrerupând o serie de șase înfrângeri consecutive.

Getafe nu a câștigat în ultimele opt meciuri în deplasare, în toate competițiile, așa că va avea de furcă pe Santiago Bernabeu. Având în vedere palmaresul slab al lui Getafe în deplasare și supremația lui Real Madrid acasă, gazdele sunt mai mult ca sigur că vor câștiga fără probleme acest meci.

Real Madrid a fost într-o formă excelentă în ultima vreme, mai ales acasă, omițând El Classico. Getafe, pe de altă parte, nu a reușit să găsească succesul în deplasare. Credem că Real Madrid va fi în avantaj la pauză și la finalul partidei.


PUNCTE CHEIE:

  • Real Madrid a câștigat șapte din ultimele opt meciuri.
  • Real Madrid a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.
  • Getafe a obținut o singură victorie în ultimele șapte apariții.
  • Getafe nu a câștigat în ultimele opt meciuri jucate în deplasare, în toate competițiile.