Meniu

WEST HAM TRECE LA PAS DE LEEDS

WEST HAM UNITED

În turul al treilea al Cupei Angliei, West Ham o va primi pe Leeds într-un meci din prima ligă. Cu 34 de puncte, gazdele se află pe locul cinci în Premiership, în timp ce oaspeții sunt pe locul 16, cu 19 puncte. West Ham pare să se fi scuturat de o serie de șase înfrângeri consecutive, după ce a câștigat ultimele două meciuri. Acum se află la doar un punct în spatele lui Arsenal, pe locul patru. Ei vor spera să își continue forma din campionat în Cupă, în ciuda faptului că au pierdut ultimele două meciuri pe teren propriu.

În Cupa Angliei, West Ham a câștigat doar unul dintre cele 19 meciuri disputate împotriva adversarilor din Premier League, singurul succes fiind obținut împotriva lui Liverpool în 2016. Ei au mai jucat o singură dată cu Leeds în această competiție, câștigând cu 4-1 într-o întâlnire din turul al patrulea în 1930.

WEST HAM
LEEDS UNITED

Leeds are un al doilea sezon îngrozitor în Premiership, iar lista lor extinsă de accidentări a jucat un rol important în acest sens. Ei sunt doar două poziții deasupra zonei de retrogradare, pe locul 16, însă sunt la opt puncte de zona de retrogradare. Victoria cu 3-1 în fața lui Burnley în cel mai recent meci a pus capăt unei serii de patru înfrângeri.

Leeds a pierdut trei din ultimele patru meciuri cu West Ham, mai multe decât în precedentele 28 de întâlniri cu aceștia. În ultimele patru sezoane, au fost eliminați din Cupa Angliei în această rundă.


Ambele cluburi au o defensivă proastă și rareori păstrează foaia albă, așa că se așteaptă la multe goluri. West Ham pare să-și fi regăsit forma și ar trebui să fie prea puternică pentru Leeds, în special acasă. Mergem pe o victorie a lui West Ham cu peste 2,5 goluri marcate.


PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele patru meciuri ale lui West Ham au produs peste 2,5 goluri.
  • În ultimele zece meciuri au păstrat o singură foaie albă, și aceasta a fost o remiză fără goluri cu Burnley.
  • Au pierdut două din ultimele opt meciuri pe teren propriu, înfrângerile fiind înregistrate în ultimele două partide
  • Ultimele cinci meciuri pe care Leeds le-a jucat au produs 24 de goluri, cu o medie de 4,8 goluri pe meci.
  • Au păstrat doar două meciuri fără gol în ultimele 12 meciuri.