Meniu

FRANKFURT TRAGE PENTRU PRIMUL LOC

FENERBAHCE - EINTRACHT FRANKFURT

În această ultimă zi, Fenerbahçe, echipa de pe locul trei, nu are nimic de așteptat... Clubul turc s-a calificat în 1/16 de finală după un sezon lamentabil în Ligue Europa Conférence. Actuala ocupantă a locului trei din Turcia are o singură victorie în această C3, care a venit pe peluza Antwerp, pe 4 noiembrie (3-0). Fener a avut un bilanț lamentabil pe teren propriu, cu o înfrângere majoră în fața lui Olympiakos (0-3) și una nulă în fața lui Antwerp (2-2)... Sosirea liderului campionatului, Francfort, nu cred că va ajuta statisticile echipei lui Vitor Perreira, care în acest weekend se va confrunta cu Rizespor (4-0), după ce a pierdut cu Olympiakos (1-0) în C3 și Goztepe (1-1) în campionat.â

stats fener vs frankfurt

Pe 4 decembrie, Eintracht Frankfurt, aflată acum pe locul 12 în Bundesliga, a învins cu 3-2 pe Hoffenheim. Recordul de șase meciuri fără înfrângere al protejaților lui Glasner a luat sfârșit la Hoffenheim (4 victorii și două remize). Echipa germană strălucește în Liga Europa și este un lider solid (3 victorii și 2 eșecuri). Cu un avantaj de două puncte față de Olympiakos, Francfort are nevoie doar de un zero pentru a rămâne pe primul loc (dublă victorie împotriva lui Olympiakos). Pe terenul lui Antwerp (1-0) și Olympiakos (1-0), Allemands a triumfat mereu în deplasare (1-0). (2-1)... Este fezabil să ai două persoane fără a fi nevoie să ai trei?

Obiectivul lui Eintracht Francfort va fi acela de a încheia porțiunea invincibilă a competiției, ceea ce ar însemna câștigarea primului loc și calificarea în 1/8 de finală.

PUNCTE CHEIE:

  • Eintracht Frankfurt este în continuare neînvinsă pe scena europeană.
  • Prima manșă s-a încheiat la egalitate, 1-1.
  • Fenerbahçe nu a câștigat acasă: 1 înfrângere și 1 egal.
  • Frankfurt a luat 6 puncte din 6 cedate.
  • Clubul german a pierdut o singură dată în ultimele 7 meciuri disputate în toate competițiile.