Meniu

SPECTACOL TOTAL LA NAPOLI

NAPOLI - LEICESTER

Întâlnirea dintre Napoli și Leicester de joi poate fi rezumată la "victorie și speranță". Da, deoarece Grupa C este incredibil de bine asortată, cu patru echipe care se luptă pentru cele două locuri care le vor permite să avanseze mai departe în turneu. Dificultatea pentru Partenopei este că au un singur rezultat, și anume o victorie împotriva lui Leicester pe stadionul Diego Armando Maradona.

Cu toate acestea, câștigarea celor trei puncte ar putea să nu fie suficientă, deoarece vor trebui să fie atenți la ceea ce se va întâmpla la Varșovia, unde Legia va înfrunta Sparta Moscova. Scenariul nu poate fi mai perplex, deși există o veste bună pentru Napoli...

Stats Napoli - Leicester

Leicester vine după o înfrângere cu 2-1 în fața lui Aston Villa în Premier League, dar a marcat zece goluri în ultimele patru meciuri (a primit cel puțin unul, șapte în total). Ambele echipe marchează este opțiunea pe care o alegem pentru acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Legia Varșovia, ultima în clasament, cu șase puncte, poate spera teoretic la calificarea în turul următor al Europa League și, prin urmare, va încerca să se impună în fața lui Spartak Moscova.
  • În schimb, Spartak Moscova ocupă locul doi în clasament, cu aceleași puncte (șapte) ca Napoli, dar are avantajul meciurilor directe (victorie atât în prima etapă, cât și în retur).
  • Leicester are opt puncte avans în fruntea clasamentului, dar nu-și poate permite să se relaxeze și va juca până la moarte împotriva echipei lui Spalletti.
  • Poate că Mertens și coechipierii săi vin după o înfrângere cu Atalanta în campionat, dar au arătat că sunt în formă (în ciuda absențelor) și că sunt inspirați din punct de vedere ofensiv.
  • Partenopei au încasat cel puțin un gol în șase din ultimele șapte partide (cinci în ultimele două, trei de la Atalanta și două de la Sassuolo), dar au marcat întotdeauna cel puțin un gol în ultimele nouă.